jueves, 3 de diciembre de 2015

Continua de líder un L'Olleria que perd a Juanga per lesió

DSC01585
3 punts molt cars els que ha sumat este diumenge L’Olleria al complicat camp del Senyera, ja que ha perdut per a prou de temps al central Juanga, qui ha estat hospitalitzat amb fractura de tíbia. 0-2 ha estat el resultat final amb dos gols al 1r temps de Cristian, qui avança a Pedro com a màxim golejador d’un Olleria que continua de líder una setmana més.DSC01602
El partit s’ha posat de cara als 7’ quan Cristian, en una jugada assajada feia el 1r de la vesprada, i que ha condicionat molt la resta d’encontre, on els locals s’han mostrat molt contundents. Encara no s’havia aplegat a la mitja hora de joc quan un jugador ha caigut damunt de Juanga, trencant-li la tíbia. Una altra jugada d’estratègia la tornat a aprofitar Cristian per a fer el seu sisé gol en esta temporada, quan sols restaven un parell de minuts pel descans.
La segona part ha passat sense res destacable, a excepció del debut del jugador del juvenil José Ortiz, qui ha entrat per José Jaime qui tenia una groga, i a qui Rafa Llario ha protegit pel partit davant el Tous del proper cap de setmana. Ja al minut 90’ el col·legiat ha xiulat un rigorós penal a favor dels locals, i que ha servit perquè Ramón es lluira, mantenint la porta a zero una vegada més.
FITXA TÈCNICA
Senyera: Higon, Gisbert, Barranchina, Anton (Romero 78’), Espi, Perucho, Marrahí, Espí, Noguerol, Marques i Montero.
L’Olleria: Ramón; Juanga (Fran 27’), Manolo, Gil, Honorio; Andreu, José Jaime (Ortiz 86’), Jhonny, Pedro; Cristian (Miguelet 75’) i Rico (Kaxi 62’).

2 punts: Cristian, ha estat lluitador i ha fet els dos gols.
1 punt: Manolo, s’ha mostrat molt segur traient el baló.
El millor: el debut del juvenil José Ortiz, a banda del resultat.
El pitjor: la lesió de Juanga.
La clau: saber jugar en este camp i marcar prompte.