jueves, 10 de diciembre de 2015

VA PER TÚ JUANGA

alcudia - olleria
Molta expectació havia alçat a L’Olleria la visita del Tous, equip que enguany ha confeccionat una ambiciosa plantilla, i davant la qual els de Rafa Llario han jugat un dels millors partits de la present temporada, fonamental al primer temps, on els han donat una lliçó de futbol.
I és que la presència a La Solana del recentment operat Juanga, ha suposat “una injecció de moral pels seus companys, que han eixit al 1.000%” comentava un satisfet Rafa Llario. Fruit d’este domini de l’esfèric ha aplegat als 12’ l’1-0 quan Pedro avançava els seus. El propi Pedro ha tingut en els seus peus el segon, a l’igual que Cristian, però un solvent Aurelio evità una major renda pels d’Olleria, que se n’anaren al descans amb un mínim avantatge pel vist al terreny de joc.DSC01598
En la represa els valldalbaidins continuaren portant el control del baló i del joc, i on Ramon sols hagué d’intervindre en una parell d’arribades dels de la Ribera. A l’hora de joc aparegué Pitu per a fer el gol de la vesprada, fent justícia al que estava succeint. El joc començà a embrutar-se, i les interrupcions foren contínues i on els visitants es quedaren amb un jugador menys.
Els de Rafa Llario s’aprofitaren de la superioritat per a fer el 3-0 als 67’. La Solana vibrava amb els seus, que li dedicaren el triomf al capità Juanga. Sols als minuts finals el Tous retallà diferències amb el 3-1 final.
Lamentables foren els incidents una vegada acabat l’encontre, i on el porter visitant Aurelio i un aficionat local intercanviaren paraules despectives.
FITXA TÈCNICA
L’Olleria: Ramón; Fran, Manolo, Gil, Honorio; Andreu, José Jaime, Jhonny (Rico 70’), Pedro; Cristian (Kaxi 76’) i Pitu (Miguelet 85’).
Tous: Aurelio; Navarro, Roca (Salom 72’), Pardo, Sanjuan, Baldoví, Garcia, Peris, Sánchez, López, Alventosa i Conde.

2 punts: Pitu, qui a banda de fer un gol espectacular, pressionà molt els rivals.
1 punt: Pedro, ha estat immens en atac, portant boja la defensa contraria.
El millor: el domini del joc i haver suplit be la baixa de Juanga.
El pitjor: els incidents una vegada acabat l’encontre.
La clau: la intensitat que ha demostrat l’equip.

No hay comentarios:

Publicar un comentario