lunes, 23 de noviembre de 2015

PRIMERS!!!!


Així és. L’Olleria acabarà este primer terç de lliga com a líder del grup VI a la 1a regional, independentment del que facen la resta de rivals després del treballat triomf davant un Sporting Villena que no ho posà gens fàcil als de Rafa Llario. 3-1 fou el resultat final.
Fou un encontre on els valldalbaidins isqueren endollats des de el primer minut, i ja als 4 Pedro estavellava un baló al pal dret de la porta defesa pel porter alacantí. Els visitants d’ahir a La Solana inquietaren molt poc a Ramon durant els primers 45’, mentre que els de Llario anaven apropant-se cada vegada més en accions de Pitu i Rico fins que, als 32’, Pitu habilitava a l’espai per a que Cristian obriguera la llauna. I amb poc més s’aplegà al descans amb l’1-0.
L’inici del segon temps començà d’allò millor pels locals, ja que Pedro als 49’ ficava el segon, cosa que portà la tranquil·litat al conjunt roig-i-blanc. Tot semblava estar a favor dels de la Vall quan al 58′ el defensa visitant Navarro veia la 2a cartolina groga,  fins que en una jugada aïllada el davanter de l’Sporting Villena, Javi reduïa les distàncies, portant l’emoció als aficionats d’Olleria, ja que era el 66’ i el 2-1 no assegurava res.
En eixe moment quasi tots els presents eren conscients que, el fins ahir líder Tous estava perdent el seu encontre a Novelda, per tant, de sumar els 3 punts, L’Olleria seria el 1r a la classificació. Amb els de Villena en busca de puntuar i amb un menys, aplegaren més ocasions pels locals, però sols Jhonny pogué materialitzar en gol quasi a la fi del matx.
Un final de partit que estigué marcat per les dues expulsions als visitants Adrian (per doble groga) i Rafa en la darrera jugada de l’encontre. Al remat, triomf vidrier que atorgà a L’Olleria la setena victòria de la temporada. “Pense que hauríem d’haver sentenciat al primer temps, però estic content perquè en tot moment l’equip ha estat ahí, i sols hem tingut 15’ al segon temps, on el rival ens ha marcat en l’únic xut a porta de tot el partit” reconeixia un Rafa Llario satisfet i “content pel lideratge, més que res pels jugadors, directiva i aficionats de L’Olleria
FITXA TÈCNICA
L’Olleria: Ramón; Manolo (Andreu 54’), Juanga, Honorio, Gil; José Jaime, Pedro, Jhonny, Rico (Kaxi 63’); Cristian i Pitu (Fran 86’).
Sporting Villena: Adriá; Adrian, Bernat, Navarro, Rafa; Miguel, Oli (David 86’), Cristian, Flecha (Raul 69’); Andrés (Forte 63’) i Javi.
2 punts: Pedro, tornà a l’equip i estigué incisiu en tot moment.
1 punt: José Jaime, portà el ritme de l’encontre amb veterania.
El millor: l’entrega de tots els jugadors.
El pitjor: les targetes grogues rebudes i que privaran a Pitu de jugar a Senyera.
La clau: marcar prompte el 2-0.

No hay comentarios:

Publicar un comentario