lunes, 2 de febrero de 2015

GRAN partit de L´OLLERIA C.F. i mereixcuda VICTORIA

CE. Pobla Larga 1  -  L´Olleria C.F. 2

Un gran partit de L´OLLERIA C.F. que guanyar ahir en el Camp poliesportiu "David Albelda" de la Pobla Llarga, contra l'equip local que anava 5º en la classificacio.

El partit comensa en el domini dels locals en el joc però no en els oportunitats, amb uns grans Jonny, Marcos, Pitu, Lakay i Miguelet en el contraatac que és plantaren tres voltes davant del porter sense tindre sort de cara el gol.
Despres d'un primer temps amb ocasions, bon joc i dominant el partit per part dels nostres aplega als 42 minuts el que no tènia que aplegar, el gol d'Oscar Sanchez per als locals, una gran dreta desde fora de l'area envia el balo a l'esquadra on Ramon poc pogue fer, amb aquet resultat aplega el final de la primera part.

La segona part començà sense un dominador del partit però amb un L´Olleria en una defensa Natxo ( Fran 74 ), Juanga, Honorio i un gran Juan Gil que durant la segona part no els donaren cap oportunitat a l'atac del Pobla Llarga.

Al minut 56 Sergio Frances realitza els seus primers canvis per partida doble, sen van del camp Miguelet i Lakai, entraren Andreu i Moha, aquests dos jugadors llegiren molt be el partit, amb un Andreu que li donà molt oxigen en el mig del camp junt a Javi Mompo i un Moha sensacional.

En el minut 58 en una jugada ben tenzada de l´Olleria Marcos en un dispar ajustat al pal empata el partit.

Un gol que li donà molta confiança al nostre equip que pressionava cada balo, Moha va tindrer en les seues botes dos ocasions seguides, una que va eixir roçant el pal i l'atra li feu una gran parada el porter Lluïs.

En el minut 78 ix del terreny de joc Marcos i en el seu lloc entra Jose Catalan Moreno "Talan" que fou decisiu en el partit, en el minut 93  desde fora de l'area marca un estraordinari gol que li donà els tres punts a L´Olleria C.F. en el resultat de 1-2 és va acabar el partit.

Un partit que seria injust no portar-es els tres punts per l'esforç de tots els jugadors i el bon joc realitzat.

Aquesta setmana rebem al Muro C.F. el disabte dia 7 als 16:30h.

Equip:
1.Ramon, 2.Nacho ( 15.Fran 74 ), 3.Juanga, 22.Honorio, 5.Juan Gil, 7.Miguelet (20.Moha 56), 8.Xavi Mompo, 9.Lakay,(4.Andreu 56)10.Pitu, 19.Jonny, 21.Marcos (12.Talan 78)

Donar-li les gràcies al jugador porter del cadet Carlos Albiñana per poder vindrer  aquest partit i tambe volem donar-li l'enhorabona directiva i jugadors pel seu fitxatge per l'Alcoi Cadet.

"Albi," com és conegut pels seus companys, és un jove de 15 anys que àdhuc estant en la categoria cadet defensava la porteria del nostre juvenil, porta treballant dur any rere any i per fi li arriba la recompensa, des de fa poc temps el CD Alcoià va posar els seus ulls en ell i encara que al principi anaven a deixar que acabés la temporada aquí, l'amenaça que un altre equip es fes amb els seus serveis ha provocat que el seu fitxatge fos immediat.

Gran llabor la que duen a terme els monitors i entrenadors de l'escola que amb no massa mitjans aconsegueixen que els xavals progresen i que de tant en tant algun tinga una oportunitat com aquesta.