lunes, 16 de febrero de 2015

NO VA PODER SER


L´OLLERIA C.F.


Partit entre rivals directes a la taula, L’Olleria arribaba en una bona dinàmica després de 3 partits sense conèixer la derrota, a pesar que, l’últim d’ells reberen l’empat al descompte. L’Olleria  necessitava els 3 punts per intentar deixar enrere els fantasmes del descens.

El partit comenca amb respecte entre els dos equips,pero fou el Idella el que va agafar el domini i el que al minut 5’ de partit va tindre una ocasió clara que Ramón va traure amb una gran parada, en el minut 30’ un remat que va eixir al costat del pal de la meta de L’Olleria. Després L’olleria agafa el mando del partit i una gran jugada de Marcos no va trovar rematador i un remat de Lorente ajustat al pal.

Seria en la segon part on arribarien els gols i les expulsions,en un partit que va ser totalment tranquil. Aixi en el minut 53 ‘ un remat de Pitu dins l’area suposava el primer gol. El partit estaba controlat pero al minut de haber marcat poalada de aigua freda amb l’expulsió de Jonny per segona tarjeta. A partir de ahí clar domini del Idella i arribaren els gols al minut 57’ i 63’ per part de Ismael.La banqueta comencava a menejarse i es feren el canvis,al minut 62’ Moha entrava per Pitu,al 76’ Andreu entrava per Kaxi,al 84’ Lacai entrava per Manolo i al 87’ Fran entrava per Natxo.Del gol de L’idella al final va ser un voler i no poder i l’equip local tingue dos ocasions molt clares que Ramon va poder aturar.Al minut 82’ despres de una perduda de temps en un canvi de l’equip local,Xumi va ser expulsat “per alcar els Bracos”.El partit acaba amb el marcador de Idella 2 – Olleria CF 1.

Aquesta setmana rebem al Agullent,partit important en un rival directe i on necessitem tot el anim,será el próxim Dissabte 21 de Febrer a les 16,30 ,AFICIO TOTS AL CAMP¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Equip:

1.Ramon, 2.Nacho ( 15.Fran 87 ), 3.Juanga, 22.Honorio, 11.Manolo (9.Lacai 84), 10.Pitu (20.Moha 62), 8.Xavi Mompo, 6.Lorente ,16.Kaxi(4.Andreu 76), 19.Jonny, 21.Marcos.


No hay comentarios:

Publicar un comentario