lunes, 26 de enero de 2015

L’Olleria va merèixer més davant un efectiu Enguera

Empat a dos en el Camp de la Solana que va deixar descontents als aficionats i jugadors per la gran quantitat d’ocasions malgastades. Per contra, els de la Canal, van ser molt efectius en aconseguir dues dianes de les poques oportunitats que van gaudir.
El partit va estar controlat per L´Olleria C.F. sense deixar massa opcions als visitants que van comptabilitzar les seus aproximacions en jugades a baló parat. En una d’elles es va obrir la llauna al rematar Lorente dins de la seua por.teria una treta de falta lateral, tot i que l’acta del partit li atorguen el gol a Aparicio. Una poalada d’aiguada freda que no va desanimar als roig-i-blancs que van empentar cap endavant cercant l’empat, que va arribar en una bona jugada d’equip que va culminar Kaxi.
A banda de l’autor del gol, Miguel i Jonny disposaren de les seus “chances” per haver posat en avantatge als de Pete, però no va ser el dia de l’efectivitat per als vidriers.
La segona part va estar marcada per l’expulsió de Kaxi, una empenta mútua entre un jugador de l’Enguera i  Kaxi, on l’àrbitre sols va vore la reacció del futbolista de l’Olleria.
Una desgracia que va anar acompanyada per altra pitjor amb la següent jugada que va suposar el segon dels canaris en un baló que va rematar de cap Jorge Aparicio.
Amb inferioritat numèrica, l’Olleria va incrementar la seu superioritat que es va traduir en nombroses ocasions de gol que a la fi sols pogué concretar-se una, materialitzada per Andreu.
Al remat, empat a dos en un partit on Sergio Francés i els seus futbolistes encara estan pegant-li voltes com no pogueren sumar els tres punts malgrat les constants eventualitats a les quals va ser sotmesos durant els 90 minuts.
L’OLLERIA: Ramón, Gil (Marcos 64’), Nacho (Fran 75’), Juanga, Honori, Lorente (Javi 60’), Andreu, Kaxi, Jonny, Pitu i Miguelet (Moha 58’)
Gols:  0-1 Lorente pp (10’), 1-1 Kaxi (35’), 1-2 Jorge Aparicio (55’), 2-2, Andreu (78’)
EL MILLOR: El treball col·lectiu i el bon joc de l’equip
EL PITJOR: El resultat no reflexa el que va passar sobre el terreny de joc.