martes, 13 de enero de 2015

Un l’Olleria seriòs en el treball defensiu trau un valuós punt

Jornada 15: L’Olleria CF 0-0  Castellonense

Disputat partit el que se vixque en la Solana entre L´Olleria C.F i el Castellonense, quins a pesar de la diferencia de punts entre els dos no conseguiren passar de l'empat. Cal destacar l'afluencia de   aficionats tant per part de L’Olleria com pels visitants que es desplaçaren per a animar en els seus cantics, no pogueren celebrar ningun gol, encara que presenciaren un emocionant partit entre dos equips que s'ampraren al maxim per declinar el partit.

El partit donava començament en una alta intensitat desplegada per part d'abdos conjunts, i despres de els primers minuts de tanteig, era el Castellonense qui escomençava a aguaitar la porteria local sobretot en jugades a balo parat, totes elles tretes per Iosu encara que no conseguiren defenir en les seus remats. Poc a poc el conjunt visitant començà a desplegar el seu joc de toc, elaborant jugades en les que aplegar a l'area local i mantenint una forta pressio en totes les seues linies, no obstant un L’Olleria be posicionado i contundent en tasques defensives anulà qualsevol intent de gol de la seua rival, i buscà les jugades a la contratac per a tractar de generar perill. A tot aixo, foren poques les ocasions en el primer temps, la mes clara aplegà en el minut 33 per part del Castellonense, en una internada d'Hector per banda dreta que finalisà en un passe arrere sobre Iosu, qui no encertà arrematant entre els tres pals.

En el segon temps abdos forces s'igualaren, els dos en l'objectiu d'inaugurar el marcador. No obstant, a pesar de l'igualtat en el joc, el partit continuà travat en quant a ocasions i gols. En el minut 72 el L’Olleria pogue haver marcat en un robo de Xurri sobre el frontal, despres del qual ell mateix es plantà nomes davant el porter pero este interceptà el seu dispar. En la posterior jugada la tornaven a tindre els locals en una treta de falta per Xurri des de el frontal de l'area que Kaxi de cap estrelant el balo en el pal. A falta de cinc minuts per al final, se canviaren les tornades, i era el Castellonense qui posava el nerviosisme quan conseguien cabotada un centre enviant l'esferic al fondo de la xarcia, encara que el colegiat ho anulà per falta quan els visitant ya celebraven el gol. En els minuts posteriors aumentà l'intensitat i les faltes en el partit, lo que feu que el Castellonenase es quedara en dos jugadors menys per l'expulsio de Josep Lluïs i Gail, abdos per doble groga. L'ultima ocasio la tingue el Castellonenc en una falta directa que s'encomanà de disparar Marc, pero l'esferic eixi pel lateral de la porteria.

Finalment, repartiment de punts que deixa a abdos equips com estaven, L’Olleria continua treceavo en 15 punts i la proxima semana se mesurarà en Carcaixent.

Donar la ENHORABONA a tots els jugadors de L´Olleria C.F. per el gran partit que van fer, GRACIES.

Fitxa Tecnica:

L’Olleria CF: Ramon, Nacho, Juanga, Andreu, Gil (Jordi 64’), Lorente, Miguelet (Lacay 61’), Pitu
(Sandre 89’), Fran, Kaxi, Xurri (Moha 80’).