lunes, 19 de enero de 2015

Un gol en fora de joc sentencia el partit

Partit vibrant entre dos conjunts que en el primer enfrontament de la temporada ya oferiren un recital de gols quedant 3 a 4. Esta volta ha segut el Carcaixent qui des de la seua propi feu ha repetit l'ardit, i de nou en 4 gols s'ha impost nostre L’Olleria que suma ya huit jornades consecutives sense coneixer la victoria. A pesar de l'abultat resultat, cap destacar que s'aplegà al minut 80 en empat a un,el jugador local Adria sentencià amb un gol en fora de joc clar.

Començava el partit en el tanteig per part d'abdos equips, encara que un decidit Carcaixent conseguia obrir el marcador en el minut 14 de joc. L’Olleria, a pesar de la desventaja i de la seua dificultat per crear perill en atac, no decaigue en ningun moment, i en el minut 34 era Juanga qui aprofitava un fallo defensiu per a espentar l'esferic al fondo de la xarcia. D'esta manera tan igualda, s'aplegà al descans.

En el segon temps no obstant, seria el Carcaixent qui se faria en el control del joc, llançats a l'atac mantenint una forta pressio en la que accentuaren en numeres ocasions. Pero l'insistencia dels locals per declinar el partit se'ls resistia per culpa d'un L’Olleria que consegui aguantar-los fins el minut 80, puix a partir de llavors el conjunt de la Ribera sentencià en tres gols en apenes deu minuts.

L´Olleria la proxima semana rebra a l'Enguera.

L’Olleria CF: Ramon, Nacho, Juanga, Andreu (Sandre 82’), Lorente, Miguelet (Lacay 68’), Pitu (Talan 86’), Jordi, Kaxi (Javi 62’), Moha i Honorio.

Gols: 1-0 Marc 14’, 1-1 Juanga 34’, 2-1 Adrian 81’, 3-1 Adrian 85’, 4-1 Adrian 90’.

Colegiat: Cristian López amonestà als locals Jordi, Jose Carles i Modest, i dels visitants a Miguelet, Caxi, Ramon i Jordi.