miércoles, 10 de diciembre de 2014

L´Olleria.C.F cau contra UE Atzeneta

Nueva imagen
L´Olleria C.F. cau al derbi davant UE. Atzeneta per 2 gols a 1 després d’aplegar al descans guanyant.
  La UE Atzeneta va eixir al partit molt ben plantat i amb ganes d’emportar-se el derbi i ben prompte, al minut 6, una centrada-rematada de Pablo s’estavellà al travesser. El partit canvià al minut 12 quan  després d’una bona aturada de Marc, Javi Soler, el davanter centre titular de l’Atzeneta va caure lesionat sobre la gespa d’Agullent després de rebre una entrada de Fran que li doblegà el genoll al davanter del conjunt taronja.
La entrada de Jordi Martínez va trastocar els plans del conjunt local, que es veié un poc perdut durant la resta de la primera part. L’Atzeneta començà a caure en imprecisions defensives greus fins que, en una d’eixes, Salva Martínez al intentar jugar en curt per a Salva Jornet, li regalà el baló a Kaxi que amb dues passades ràpides van trencar el que quedava de línia defensiva de l’Atzeneta per a deixar Pitu sol davant Marc batent-lo per baix.
Per sort per als locals al descans s’aplegà amb el marcador de 0-1 perquè podia haver sigut molt pitjor. L’inici de la segona part va ser totalment contrari al que havia estat el primer temps. La primera jugada de la represa, David Mollà, que acabava d’entrar al terreny de joc, es plantà sol davant Rafa, a qui no va aconseguir superar. Les aproximacions de l’Atzeneta eren cada vegada majors fins que, al minut 51, Victor Navarro, en posició dubtosa, va aprofitar una passada de Pablo per a superar Rafa i posar l’empat al marcador.
L’Atzeneta continuava dominant l’encontre fins que, al minut 64, i aprofitant una rapidíssima treta de falta des de la pròpia àrea, va deixar Sempere en el ma a ma amb el porter Rafa, a qui va superar després d’un bon driblatge i empentà el baló al fons de la xarxa. L’Atzeneta continuava apretant fins que l’entrenador del Olleria reorganitzà l’equip.
A partir del minut 70, els locals es replegaren i començaren a buscar les jugades al contracop, mentre que el visitant Xurri es tirava l’equip a l’esquena buscant l’empat. Precisament Xurri va ser el creador de totes les jugades de perill de l’Olleria en la segona meitat, primer amb un llançament al pal i després amb 3 jugades personals. Una d’elles, la més clara de l’Olleria estigué apunt d’aprofitar-la Talan després d’una jugada personal del propi Xurri, que no encertà a marcar el nostre davanter. Els últims minuts del partit foren completament roig-i-blancs amb llançaments des de la cantonada i diverses ocasions que acabaven traient els defenses locals.
 FITXA TÈCNICA
Gols: 0-1 Minut 35: Pitu no va perdonar davant  Marc. 1-1 Minut 51: Victor Navarro aprofità una passada de Pablo per aconseguir al ma a ma amb Rafa i superar-lo 2-1: Minut 64. Passada llarga d’àrea a àrea perquè Sempere acabe marcant el segon per als taronja.
Alineacions:
UE Atzeneta: Marc: Victor Espí, Salva Martínez, Salva Jornet, Javi Torró (Pablo min 46): Ramón Moncho (David Mollà Min 46) Miguel Vidal: Victor Navarro, Sempere (Renú min 83), Pablo: Javi Soler (Jordi Martínez min 18)