martes, 2 de diciembre de 2014

Un L´Olleria molt sòlid i poc de premi

Nou empat a casa de L’Olleria (el 3r de la temporada) en un partit on els de Sergio Francés tingueren quasi tota la possessió de l’esfèric durant els noranta minuts. El Moixent es presentà a la Solana com a un equip ben plantat en defensa, i on la seua millor arma, el contracop, anava a ser l’únic argument ofensiu dels de la Costera.
El primer temps mostrà a un Olleria pacient, tractant de buscar els mínims espais que deixà la defensa moixentina per a desnivellar el marcador, però no ho aconseguí. I amb empat a zero s’aplegà al minut 37, quan una contra visitant propicià la falta que posaria els visitants per davant. La picardia del millor jugador foraster, qui va xutar ras per baix de la tanca, i un posterior retruc, despistà el porter local Ramon. Injustament s’aplegava al descans amb 0-1.
La tònica de la segona meitat fou la mateixa,un L´Olleria en molt criteri, tocant molt el balo i en molta gana per a donar-li la volta al partit, el nostre equip fou molt superior al Moixent,fent-se amos del control del partit, afortunadament i merescudament pels de Francés, una treta desde el cantó fou aprofitada per Lorente al minut 39 un remat espectacular per a posar les taules al marcador, un resultat més just pel poc que havia demostrat l’equip moixentí. Encara hi hagué temps i ocasions per a que tant Alexandre com Pitu donaren el triomf als locals, però l’empat a 1 ja no varià.
Formaren per L’Olleria: Ramon; Natxo, Juanga, Honori, Jordi (Fran); Sito (Alexandre), Lorente, Javi, Pitu; Kaxi (Talan) i Miguelet (Andreu).