domingo, 14 de febrero de 2016

Victòria molt treballada de l’Olleria que el situa líder a falta del resultat del Castellonense.

24121801474_3e16bd4504_o
Diuen que hi han partits més importants que altres, i situacions en les quals es demostra on aspira un equip al llarg de la temporada. L’Olleria acaba de demostrar que és un fort candidat per poder aspirar a pujar de categoria. Victòria amb un gran treball d’equip a casa del Novelda “B” que ha igualat el joc dels de Vicent Cano però que sols ha pogut acostar-se a la porteria de Ramón en l’últim tram de partit.
A la primera part, els primers minuts de l’Olleria han sigut molt intensos, creant ocasions mitjançant Carrillo i dominant el joc del centre del camp amb un bon Pitu. Tot i tindre un clar domini sobre el rival, no ha aconseguit marcar en els moments de més bon joc. Després de tres ocasions dels vidriers, per part de Jaime, Lorente i Pedro, al minut 44′ ha aplegat el primer i únic gol del partit, obra de Marcos després d’un rebot dins de l’àrea, precedit d’una bona falta treta per Carrillo. Amb la sensació d’haver pogut marcar més gols s’ha aplegat al descans amb 0-1.
La segona part el joc ja s’ha anivellat. El Novelda “B” ha pujat la intensitat al mig del camp i això ha desembocat amb un encontre més travat físicament i sense poder desplegar bon futbol cap dels dos equips. Al minut 65′ els jugadors de l’Olleria han reclamat un possible penal no xiulat a Marcos. Després dels canvis i la lesió de Jaume, el Novelda ha pujat les línies a l’últim tram del partit i Ramón ha realitzat bones intervencions, les quals han fet que no s’haja mogut el marcador i el resultat final haja sigut de 0-1. Com a anècdota, al finalitzar l’encontre, un jugador del Novelda ha entrat a la caseta de l’àrbitre per a recriminar-li les seues decisions durant l’encontre.
A la fi, una victòria que sap a molt, i que deixa als de la Vall líders a falta del partit del Castellonense. Un gran pas per a aconseguir l’objectiu d’acabar el més alt possible en la classificació i poder presentar la candidatura per a pujar de categoria. El pròxim partit serà en casa davant el Moixent.
Fitxa técnica
  • Novelda C.F “B”: Luis, Cristian, Máximo, Carlos Martínez (Manuel min 35′), Alberto Diez, Víctor Sánchez (Ivan min 88′), Jorge Martínez (Daniel min 26′), Francisco Vicente, Alessandro, Felipe (José Andrés min 79′) i Óscar.
  • L’Olleria: Ramón Micó , Manuel Vidal, Honorio, Javier , José Jaime (Andreu min 68′), Jorge Lorente, Jonathan Colomer, Salvador Martínez, Pitu (Héctor min 79), Pedro Pérez (Miguel min 85′), Marcos Rico (Cristian min 68′).
  • Gols: 0-1 Marcos minut 44.
  • Col·legiat: Amonestà a Felipe, Manuel, Francisco i José Andrés per part del Novelda B i a Salvador, Manuel, Pitu, Andreu i Javi Mompó per part de l’Olleria.