martes, 26 de enero de 2016

VA PER TU DANI

L’Olleria ha guanyat per 6-0 a l’Alcúdia de Crespins amb un encontre on els de Llario han sigut totalment superiors a l’equip visitant i on el bon joc desplegat per l’equip s’ha plasmat al marcador d’una manera contundent i molt superior.
A la primera part la superioritat de l’Olleria ha sigut aclaparadora. El bon joc desplegat pels de Rafa Llario s’ha pogut plasmar al marcador al minut 22, amb un bon gol de Pedro. Poc després ha aplegat el 2-0, obra de Marcos Rico al minut 25, i als últims minuts de la primera part, Jony ha posat el tercer gol al marcador, anant-se’n al descans amb una distància pràcticament insalvable per a l’Alcúdia i una renda que l’Olleria no podia deixar escapar.
A la segona meitat el guió ha estat pràcticament idèntic a la primera, l’equip de la vall d’Albaida no ha tingut pietat dels de l’Alcúdia de Crespins, i, al minut 68 i al 70, ha aplegat el quart i el cinquè gol, marcat per Cristian, que havia acabat d’entrar al terreny de joc i per Carrillo que ha realitzat un gran partit. Les ocasions per a l’Olleria i el domini era total, fins que una vegada aplegat al minut 90, José Jaime s’ha encarregat de posar el 6é gol al marcador, aconseguint una victòria molt contundent davant un equip que no posà una forta oposició al partit.
Victòria importantíssima de l’Olleria sobretot per l’aspecte anímic ja que a l’equip li feia falta una victòria així tenint en compte que portava tres partits sense guanyar.
Fitxa tècnica
  • L’Olleria: Ramón Micó (Marcos), Juan Gil Garcia, Honorio, Javier (Andreu), José Jaime, Jorge Lorente, Jonathan Colomer, Salvador Martínez, Pitu, Pedro Pérez (Cristian), Marcos Rico.
  • L’Alcúdia de Crespins: Alexandre, Jaime, Greses (Pablo Picorro), Rojo, Nacho Feliu, Saul (Mario Bolufer), Peli, Borja, Luis Beniel, Quico, Damaso.
  • Gols: 1-0 Pedro 22′. 2-0 Marcos Rico 25′. 3-0 Jony 41′. 4-0 Cristian 68′, 5-0 Carrillo 70′. 6-0 José Jaime 90′.
  • Col·legiat: Amonestà a Borja, Ignacio i Jaime per part de l’Alcúdia de Crespins
  • El millor: El bon joc desplegat per l’equip.
    El pitjor: Res a destacar.
    La clau: La superioritat constant i les ganes per fer gol.

2 punts: Carrillo, pel bon joc i el gol.
    1 punt: Pitu, portant a l’equip en tot moment