domingo, 24 de enero de 2016

SEGONA DERROTA DE LA TEMPORADA

Esta vesprada s’ha jugat el partit entre el primer i el segon classificat del grup VI de la Primera Regional amb un resultat favorable als locals que els allunya de la segona plaça i un Olleria que baixa a tercera posició, deixant el cap de la classificació a 6 punts. Els dos equips eren els que menys gols havien encaixat de totes les categories des de Tercera fins a Segona Regional.
El primer gol, obra de Guillem, ha arribat només al començar el partit (minut 3′), i això ha condicionat tota la resta de l’encontre. L’Olleria ha sigut inferior durant tota la primera part i les ocasions clares les ha posades el Castellonense, sobretot amb un xut al minut 22 que se n’ha anat fora per molt poc.
A la segona part l’aspecte del partit canvià i l’Olleria s’ha apropat dos vegades amb perill a la porta dels líders. Una vegada superada l’hora de partit, quan l’Olleria estava dominant, ha aplegat el segon gol de l’equip local, obra de David al minut 84, un dur colp del qual l’Olleria ja no ha pogut eixir fins que s’ha aplegat al final del partit en un 2-0 al marcador.
Derrota de l’Olleria que suma tres jornades seguides sense guanyar. Aquest resultat  deixa la primera plaça a 6 punts i fa que els de Rafa Llario baixen a la tercera posició empatats amb el Carcaixent. El pròxim encontre serà davant l’Alcúdia de Crespins a casa on buscaran una victòria que els matinga en els primers llocs de la classificació.
Fitxa tècnica
  • D Castellonense: Juan Camilo, Ramses, Gabriel, Gail, Cristian, Manuel, Guillém (Insa), Juan José, Santiago (Joaquín), Adrián (Marcos) i David.
  • L’Olleria C.F: Ramón, Gil, Honorio, Javi, Manolo (Marcos), Lorente, José Jaime (Andreu), Carrillo, Pitu, Jony, Cristian (Héctor).
  • Col·legiat:  Amonestà a Javi per a l’Olleria i a Mauel, Jairo i a Jesús pel Castellonense.