miércoles, 18 de noviembre de 2015

ESPECTACULAR.... ESTE EQUIP INVITA A SOMIAR.




Altre partit que L’Olleria ha finalitzat amb la porteria a zero el que, afegit als dos gols marcats, els permet tornar a sumar de 3 en 3, i aupar-se al segon lloc de la classificació, en aprofitar-se de l’empat entre Idella i Castellonense. Hui ha guanyat a la Pobla Llarga 0-2 i ja suma 20 punts en les nou jornades disputades.
Els de Rafa LLario han fet un molt bon partit, i ja als 4’ José Jaime a la treta d’un córner, ha avançat els jugadors  de taronja. I és que l’eixida dels valldalbaidins ha estat fonamental, marcant  un fort ritme que els locals  no han pogut resistir durant els primers 20’. Els d‘Olleria han pogut augmentar les diferències mentre que els locals sols han xutat una vegada a porteria als primers 45’, que han acabat amb el 0-1.
Passada l’hora de joc, i en una falta a favor dels de Llario, José Jaime ha pentinat, i al segon pal Honorio ha sentenciat l’encontre amb el 0-2. Els amfitrions ho han intentat al tram final, però sols des de lluny han buscat sorprendre a un Ramon, que hui ha acabat de nou amb la porta a zero.
FITXA TÈCNICA
Pobla Llarga: Bernat, Àlvaro, Miguel (Noel 65’), Alexis, Daddam, Rigo (Andreu 60’), Abad (Ramon 45’), Albelda, Sánchez, Mompó i Iradier (Moreno 45’).
L’Olleria: Ramón; Fran (Andreu 72’), Juanga, Honorio, Gil; José Jaime, Javi, Manolo, Jhonny (Héctor 85’); Cristian (Rico 75’) i Pitu (Miguelet 67’).

2 punts: Javi, ben col·locat i complint amb la seua tasca eficientment.
1 punt: Juanga, ha portat el control de l’eix defensiu, fent un gran partit.
El millor: acabar el partit amb quasi tot l’equip format per gent d’Olleria.
El pitjor: la relaxació als darrers 20’.
La clau: el treball al mig del camp de Javi i José Jaime.

No hay comentarios:

Publicar un comentario