jueves, 12 de noviembre de 2015

A L’Olleria es quedaren amb la sensació que els furtaren els punts

21905916312_9157eeca53_z
Molt enfadada va eixir l’afició de L’Olleria CF després de veure com el col·legiat no els assenyalà cap penal en les dues jugades més conflictives de l’encontre, i que hagueren pogut donar els tres punts als de Rafa LLario, qua acabaren empatant a 1 davant el Carcaixent.IMG-20151107-WA0012
Una primera meitat, on els de La Solana isqueren més predisposats a emportar-se el triomf. I fruit d’eixe domini aplegà el golàs de Cristian als 27’, que feia justícia al que s’estava veient al terreny de joc, i que fou espectacular. Minuts abans Dani Fernández hagué d’abandonar el camp en resentir-se de la seua lesió, ocupant el seu lloc Andreu. I amb l’1-0 s’aplegà al descans.
El segon temps començà a caldejar l’ambient, ja que als 64’ aplegà el gol de l’empat pels de la Ribera, marcat per Adri, però precedit d’una falta sobre Jhonny que l’àrbitre no xiulà. D’ ahí a la fi, el més destacat foren 2 penals que encengueren els ànims dels d’Olleria, en vorer que el col·legiat no en xiulà cap, i que hagueren pogut modificar el resultat final d’empat a un gol.
Els visitants acabaren l’encontre amb un jugador menys, en ser expulsat amb roja directa per una forta entrada el jugador López, tal volta compensant així l’àrbitre la no senyalització dels penals reclamats pels locals.
FITXA TÈCNICA
L’Olleria: Ramón; Fran, Juanga, Dani (Andreu 22’), Jose Jaime; Javi (Marcos 72’), Manolo (Miguelet 89’), Pedro, Jhonny; Cristian (Héctor 80’) i Pitu.
Carcaixent: Jordi, Salva, Cristian, Adri (Vidal 85’), Gascon (Llinares 77’), Arturo, David (Sergio 81’), Ferrandis, López, Mario (José Carlos 89’) i Navarro.

2 punts: Manolo, aportà fliudesa a l’atac.
1 punt: Fran, estigué molt segur en defensa.
El millor: La 1a part de l’equip.
El pitjor: No poder sumar els 3 punts, i la lesió de Dani.
La clau: Que el gol de l’empat ve precedit d’una clara falta no xiulada per l’àrbitre.