lunes, 9 de mayo de 2016

GRAN TEMPORADA DEL NOSTRE EQUIP

No es complí el que tots els aficionats de L’Olleria volien, i finalment el Carcaixent obtingué el triomf que li feia falta per a ser equip de promoció; malgrat que els de Rafa Llario compliren i superaren l’Idella per 2-0 en una vesprada plujosa a La Solana.
Fou un partit digne entre dos bons equips, i on els de la Vall sabien que havien de guanyar i esperar el milacre a Carcaixent, qui ben prompte ja s’havia avançat. Cristian estavellà un baló al pal al quart d’hora, i als 25’ Carrillo encertava en rematar al fons de la xarxa una falta treta des del lateral. Era l’1-0 pels locals que veien com eren equip de promoció gràcies al gol del Monforte, qui empatava al Quatre Camins, i fins i tot enviava un baló al pal.DSC01596
En la represa el jove Cristian no donà per perdut un baló, i aconseguí superar els defensors alacantins, així com al porter, fent el 2-0 quan encara no s’havia disputat un minut de joc. L’alegria invadia els aficionats d’Olleria que veien a prop el somni, però poc durà, ja que el Carcaixent als 52’ ja guanyava 3-1.
El partit a La Solana ja no tingué res més a destacar, i tots estaven expectants a les noticies que aplegaven des de la Ribera, on el Monforte ficava emoció amb el segon gol, aplegant a estavellar un baló al pal amb el 3-2, però en la jugada següent el Carcaixent aconseguí el definitiu 4-2 amb el que certificava jugar-se en promoció un lloc a la Preferent.
Amb aquesta onzena victòria a la segona volta, els de Llario en sumen 21, aconseguint igualar el segon classificat, qui pel seu triomf a Carcaixent, priva L’Olleria de fer realitat un somni que ha acariciat durant gran part de la temporada.
FITXA TÈCNICA
L’Olleria: Ramon (Marcos 84’); Manolo (Miguelet 59’), Fran, Javi, Gil; Johnny, Pitu, Carrillo, Pedro; Rico i Cristian (Andreu 64’).
Idella:  Escámez, Calabuig, Pérez (Jover 49’), Garcia, Viella (Miguel 62’), Ortega (Paterna 84’), Vicente, Puche, Puente (Algarra 67’), Uclés i Victor.
Gols: 1-0 Carrillo 25’; 2-0 Cristian 46’.