martes, 12 de abril de 2016

L’Olleria-Senyera s’acaba al minut 37

IMG-20160410-WA0037
Decebuda ha eixit este matí de La Solana després que als 37’ de partit, el col·legiat xiulés la fi de L’Olleria – Senyera, en lesionar-se un dels set jugadors que l’equip de la Ribera havia desplaçat.
I és que després dels incidents que ocorregueren la setmana passada al Senyera – Moixent, on foren expulsats 5 jugadors dels locals, els riberencs no han pogut/volgut completar una convocatòria per a este enfrontament, que ha finalitzat amb 2-0 a espenses del que dictamine el Comité de Competició al respecte de la suspensió de l’encontre de hui.
L’encontre havia començat amb un emotiu minut de silenci en record del que fora jugador durant 7/8 anys de L’Olleria CF Estanis Castelló Vicent, qui esta mateixa setmana ens ha deixat als 45 anys d’edat, deixant molts amics al Club roig-i-blanc, qui li ha dedicat el triomf.
Ha estat un partit on els d’Olleria s’han avançat als 16’ quan el lateral Gil ha aprofitat una centrada per a obrir la llauna d’una poblada defensa visitant, on els set jugadors resistien com podien. El defensa d’Olleria li ha dedicat, com no, el gol al seu amic recentment desparegut Estanis.
Abans de la mitja hora Jhonny marcava el segon de la matinal, igualant el registre del partit de la 1a volta, d’infaust record per a Juanga.
I ha estat als 37’ quan un dels jugadors del Senyera s’ha lesionat en una caiguda i aleshores l’àrbitre del matx ha suspés l’enfrontament davant les cares d’atònits de la nombrosa afició d’Olleria que s’havia apropat per donar suport els seus.
FITXA TÈCNICA
L’Olleria: Ramón; Fran, Manolo, Gil, Honorio; Andreu, Carrillo, Jhonny, Pitu; Miguelet i Rico.
Gols: 1-0 Gil 16’; 2-0 Jhonny 27’.