lunes, 4 de abril de 2016

L'OLLERIA C.F. EMPATA A VILLENA

No tingué recompensa el gran treball que realitzà ahir L’Olleria al complicat terreny de joc de l’Sporting Villena, i on finalment sols pogueren sumar un punt després d’empatar a un gol amb els alacantins.
Fou una primera meitat igualada i que no registrà cap jugada de menció, però les coses canviaren totalment al segon temps. El conjunt local incrementà de manera excessiva la seua intensitat, no tallada a temps pel col·legiat, i que acabà amb el davanter bocairentí Pedro lesionat al turmell.
Els de Rafa Llario han estat millor conforme avançaven els minuts, però una contra local ha propiciat l’1-0 als 70’, ben contestada pels d’Olleria, que immediatament intensificarent el joc i Marcos Rico, set minuts despré, aconseguí el gol de l’empat.
El mateix davanter tingué un 1×1 que no pogué culminar, a l’igual que Jhonny que tampoc va materialitzar una clara ocasió. Fins i tot Rico al darrer minut del partit ha tingut la victòria, però no ha estat el dia dels valldalbaidins, que cedeixen el segon lloc de la classificació.
FITXA TÈCNICA
Sporting Villena: Alfredo; Adrian, David, Cristian (Andres 79’), Navarro; Rafa, Alejandro, Raúl, Pablo (El Mansouri 87’); Carlos i Javi (Alberto 88’).
L’Olleria: Ramon; Manolo, Andreu, Honorio, Gil; Jhonny, Kaxi (Sito 79’), Fran (Miguelet 70’), Carrillo; Pedro (Pitu 83’) i Rico.
Gols: 1-0 Raul 70’; 1-1 Rico 77’.