martes, 8 de marzo de 2016

L’Olleria trenca la ratxa de 6 triomfs consecutius

No ha pogut L’Olleria traure res positiu en la seua visita al Quatre Camins de Carcaixent on s’ha deixat una part de les opcions d’acabar als dos primers llocs de la classificació final en perdre per 1-0, un gol marcat al tram final de l’encontre.
I és que els locals, més adaptats al terreny de joc, sapieren jugar-li a un Olleria que no es trobà gens còmode en cap moment, i a qui li anul·laren un gol als 15’ quan a Pedro li xiularen fora de joc. Ha estat un primer temps molt disputat, i on els de Rafa Llario l’han tornat a tindre al fil del descans, quan Miguelet ha estavellat el baló al travesser, fent que se n’anaren tots dos equips al descans amb empat a zero gols.
En la represa els de la Ribera han augmentat el joc físic, no tallat a temps pel col·legiat, qui no ha agradat a cap equip. En una jugada aïllada per banda del local Adri que ningú ha pogut aturar, i on la seua centrada ha estat rebutjada en tanta mala sort que ha caigut als dominis de Brines, qui ha marcat l’únic gol del Carcaixent, als 83’.
Posteriorment els locals s’han quedat amb inferioritat numèrica per l’expulsió de Gascon, i tan sols uns segons després ha estat Jhonny qui ha vist el camí dels vestidors amb roja directa. A les acaballes, Carrillo ha vist la segona cartolina groga i ha deixat L’Olleria amb 9, si bé Lorente en una rematada de cap a l’últim sospir ha tingut l’empat, però ha eixit fora. Pas enrere dels valldalbaidins que no han fet un bon futbol a Carcaixent, si bé encara depenen d’ells mateixos.
FITXA TÈCNICA
Carcaixent: Marcos; Modesto, Salva, Cristian, Gascon; Arturo, Sergio, López (Adrian 69’), Mario; Guillem (Palacios 83’) i Brines.
L’Olleria: Ramon; Fran, Javi, Gil, Johnny; Miguelet (Sito 66’), Lorente, Pitu (Kaxi 75’), Carrillo; Pedro i Cristian (Marcos 64’).
Gol: 1-0 Brines 83’.