lunes, 14 de marzo de 2016

3 PUNTS D'OR

DSC02031
Molt ha patit este matí L’Olleria per a fer-se amb els 3 punts davant un Pobla Llarga que, malgrat anar curt d’efectius, li ha ficat les coses complicades als locals. El 2-0 ha estat totalment just pel vist al terreny de joc de La Solana.
No ha estat un partit vistós, almenys als primers 45’, on l’arbitratge ha estat protagonista per les continues interrupcions del joc, i on els d’Olleria han reclamat un penal fet a Marcos Rico, així que amb 0-0 se n’han anat als vestidors.
Llario ha exigit més intensitat als seus, i estos s’han posat les piles i, junt a l’entrada de Cristian, han propiciat que les ocasions de gol es repetiren una darrere l’altra. El gol era qüestió de temps, i ha estat als 63’ quan a la treta d’un córner, Andreu de cap ha trencat l’enterellinyat dels de la Ribera fent pujar l’1-0.
Els d’Olleria han continuat buscant el gol de la tranquil·litat, però sols s’han trobat en un parell de jugades polèmiques dintre de l’àrea visitant, en sengles caigudes de Cristian i Pedro. Ha estat ja a les acaballes quan Cristian ha definit perfectament en el mà a mà gràcies a una perfecta assistència de Pedro, ficant el definitiu 2-0 que confirma L’Olleria al segon lloc a l’espera que Castellonense punxe.
FITXA TÈCNICA
L’Olleria: Ramon; Fran, Andreu, Gil, Miguelet (Cristian 56’); Javi, Manolo, Lorente, Pedro; Rico (Sito 83’) i Pitu.
Pobla Llarga: Bernat, Álvaro, Miguel, Oviedo, Ramon, Alexis, Reig, Jordi (Moreno 80’), Andreu, Sánchez i Mompó.
El Partit
El millor: El joc desplegat per L’Olleria al 2n temps.
El pitjor: El desencertat arbitratge patit pels dos equips.
La clau: Quan Andreu ha fet l’1-0.

2 punts: Andreu ja que el seu gol ha obert el camí del triomf.
1 punt: Lorente qui ha tornat a estar espectacular al mig del camp.

No hay comentarios:

Publicar un comentario