viernes, 5 de febrero de 2016

SUMA I SEGUIX

L’Olleria ha tornat a demostrar ser millor equip que un Agullent que, malgrat haver-ho intentat al Juan Vidal, no ha pogut amb els de Rafa Llario, que s’han mostrat erràtics de cara a gol, a pesar del 2-4 final; i on un penal ha tornat a desnivellar (ja va passar al partit de la 1a volta) el partit al darrer minut del primer temps.
I això que els de David Calatayud, que hui sols comptava amb 12 jugadors i dos porters, han començat endollats al derbi valldalbaidí. Però ha estat un baló a l’espai el que l’ha aprofitat Pedro per a fer el 0-1 als dotze minuts, en una jugada protestada per l’afició local, descontenta amb l’actuació arbitral, a l’igual que el nombrós públic que des d’Olleria s’ha desplaçat.
Un altre passe en profunditat l’ha definit amb paciència Cristian per fer el segon gol dels taronja als 25’. Però la resposta dels agullentins ha estat immediata i en la següent jugada Pablo ha engaltat l’esfèric, i de potent xut ha superat la porta hui defesa amb encert per Marcos López. Era l’1-2 i tornava a ficar-se l’Agullent en el partit. Açò ha propiciat que els locals buscaren l’empat, però una nova contra dels de Llario ha pogut sentenciar l’encontre, però un generós Pedro ha assistit el seu company Cristian, però la defensa local ha estat més ràpida i ha desfet l’ocasió visitant.
Ha estat Rafa qui als 35 minuts de joc i en una jugada al límit ha aconseguit portar les taules al Juan Vidal. El partit estava totalment obert i els d’Olleria han tingut mitjançant Pitu i José Jaime dues ocasions per fer el tercer, abans que un 3×2 dels locals no acabara amb gol als 42’. I tot seguit una caiguda a l’àrea agullentina ha estat sancionada amb penal, sent Pedro qui feia el 2-3 amb el que s’ha aplegat al descans.
Al poc de començar el 2n acte Carrillo ha sorprès a propis i estranys amb un dur xut des de vora 30 metres que s’ha estavellat al pal esquerrà de la porta defesa per Bollo. El partit ha continuat amb intensitat i el porter local ha salvat els seus en més d’una ocasió. Rico ha tingut la més clara ocasió ja en temps afegit, errant el gol; però un minut després no ha perdonat i ha fet pujar el definitiu 2-4 amb el que ha finalitzat el derbi valldalbaidí.
Triomf just d’un Olleria al partit on més gols s’han vist en esta temporada al Juan Vidal, i que torna a col·locar-lo al segon lloc de la classificació, mentre que l’Agullent continuarà una setmana més de colista.