martes, 23 de febrero de 2016

L’Olleria empata al liderat en l’homenatge a José Jaime



No va errar amb el resultat  L’Olleria, malgrat tindre el punt de mira desviat en la vesprada d’ahir, va sumar els 3 punts davant un Moixent que tornà a complicar-li les coses als de Rafa Llario com al partit de la 1a volta. A La Solana dos gols de Pedro li donaren la volta al marcador i valgueren per aprofitar l’empat del líder, amb qui igualen ara a la classificació. 2-1 fou el resultat final.
Com deia l’entrenador local sabíem que anava a costar-nos, ja que el Moixent és un equip rocós, però és que al 1r temps hem errat molt als metres finals. Açò afegit a què els moixentins als 13’ s’han aprofitat d’una errada dels amfitrions, que donaren suport al lesionat José Jaime (un altre jugador lesionat a L’Olleria), ha fet que el partit es ficara costera amunt.IMG-20160221-WA0002
Afortunadament Pedro no ha errat en un penal comés a Carrillo passada la mitja hora de joc, empatant l’encontre al primer temps encara, fet que ha estat clau. Al descans Llario ha hagut d’incidir en finalitzar les ocasions que es generaren ofensivament si volien traure l’encontre.
Ha estat als 65’ quan de nou Pedro perforava la porteria rival, aconseguint donar-li la volta al marcador. De la resta de l’encontre ressaltar la tornada als terrenys de joc de Sito, qui entrà ja en temps de descompte per un Pedro que acabà esgotat.
FITXA TÈCNICA
L’Olleria: Ramon; Manolo, Honorio, Javi, Gil (Cristian 58’); Johnny, Lorente, Pitu (Miguelet 88’), Carrillo; Pedro (Sito 95’) i Rico (Kaxi 70’).
Moixent: Garcia; Carles, David (Ivan 81’), Pascual, Sergio (Víctot 80’); Calabuig, Ivan, Jiménez, Jorques (Ribera 66’); Poli i Carlos.
Gols: 0-1 Jiménez 13’; 1-1 Pedro 32’; 2-1 Pedro 65’.
EL PARTIT
El millor: el joc desplegat per l’equip.
El pitjor: les errades cara a gol.
La clau: haver empatat abans del descans.

2 punts: Pedro no va parar en els 90’.
1 punt: Carrillo, tornà a ser peça clau a l’equip.

No hay comentarios:

Publicar un comentario