martes, 9 de febrero de 2016

GRAN VICTORIA EN UN DIA DE VENT I JOC DUR


No ha errat L’Olleria  i ha derrotat un Manuel / L’Ènova que ha plantat cara als de Rafa Llario durant el primer temps. Un gol de penal de Pedro i un hat-trick de Carrillo han permés que La Solana celebrara el tretzé triomf dels roig-i-blancs.
Una 1a part on el vent ha estat el gran protagonista de l’encontre, i on els locals no s’han mostrat encertats de cara a gol, amb ocasions de Marcos Rico que hui ha estat titular; si bé és cert que els visitants no han aplegat als dominis de Ramon, qui hui tornava a l’onze inicial.
En canvi el pas pels vestidors ha estat clau perquè Llario insistira els seus en la necessitat de traure l’encontre, i ràpidament s’ha vist un Olleria que ha augmentat la intensitat en el joc, i una clara caiguda de Carrillo a l’àrea menuda ha suposat l’expulsió del rival i penal. Una màxima pena que Pedro s’ha encarregat de materialitzar amb l’1-0.
A partir d’ací els locals no han donat cap opció al Manuel  i a poc a poc han anat marcant més gols. Carrillo, en jugada a baló aturat, ha fet el 2n gol a l’hora de joc, fent justícia al que estava veient-se al terreny de joc. I ja als 82’ era el mateix migcampista qui de nou, a baló aturat, ficava el 3-0 a La Solana. Poc després el tècnic local ha fet debutar un altre jugador local del juvenil: el lateral dret Daniel George, qui ha ocupat el lloc de Jhonny.
Els visitants davant la impotència per la superioritat dels de la Vall d’Albaida s’han descentrat de l’encontre i l’àrbitre ha tornat a expulsar a altre jugador en la jugada on Carrillo aconseguia el seu 1r hat-trick amb L’Olleria ja als darrers instants del partit, en el que era el definitiu 4-0. Des de l’Olleria “lamenten els incidents d’algun jugador del Manuel camí dels vestidors”.
FITXA TÈCNICA
L’Olleria: Ramon; Manolo, Honorio, Jhonny (Daniel G. 85’), Andreu; Lorente, Pitu (Miguelet 78’), José Jaime, Carrillo; Pedro (Kaxi 64’) i Rico (Cristian 57’).
Manuel / L’Enova: David; Ricard, German, Dani (Salva 45’), Angel, Salva, Edu, Reyes, Jayro, Aparicio (Moragues 73’), Rafa (Rodenes 68’) i Jordi.
Gols: 1-0  Pedro 48’. 2-0 Carrillo 61’. 3-0 Carrillo 82’. 4-0 Carrillo 89’.
EL PARTIT
El millor: el resultat.
El pitjor: l’actitud del rival,  qui ha vist 10 targetes grogues i 3 roges.
La clau: la intensitat que ha mostrat l’equip al 2n temps.

2 punts:  Carrillo ha estat immens al mig del camp, a més amb 3 gols.


1 punt: Pedro, ha tornat a ser determinant al seu equip.

No hay comentarios:

Publicar un comentario