miércoles, 28 de octubre de 2015

SEGUIM SUMANT


S’ha trencat la ratxa d’imbatibilitat de L’Olleria, qui no ha passat de l’empat a 1 a Moixent, en un partit marcat per les lesions de Dani Fernández (microrotura als isquios) i José Jaime(a qui li han posat 6 punts per un colp al cap), ambdues al primer temps.

Ha estat una gran primera meitat dels de Rafa Llario, valga la dada que el porter Ramon sols ha tocat el baló en dues ocasions: una per a traure el baló de la xarxa al gol dels moixentins, i l’altra en una cessió. L’Olleria estava tenint el control del partit, quan en un dels pocs xuts a porteria dels locals, estos s’han avançat als 24’.
A Cristian li han anul·lat un gol al voltant de la mitja hora, i ha estat al 33’ quan, una gran jugada col·lectiva dels de la Vall d’Albaida, amb diverses combinacions, l’ha finalitzada Pedro en el que era el seu quart gol de la temporada. Posteriorment ha vingut la jugada on José Jaime ha estat substituït per un colp al cap en un baló aeri, on ha xocat amb un rival. Al descans el resultat era el d’empat a un gol.
Al segon acte s’ha vist un Olleria molt apàtic, amb un Moixent que ho intentava i on sols als instants finals els de Llario han inquietat la porta local, però el resultat ja no ha variat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario