martes, 13 de octubre de 2015

3 punts d’or per L’Olleria a Manuel

3 punts d’or per L’Olleria a Manuel

a manuel
Tercer triomf consecutiu de L’Olleria C.F l’ha aconseguit este cap de semana en un difícil camp com és el de Manuel/ L’Ènova, i on un solitari gol de Lorente, ha valgut per a sumar 3 punt més als de Rafa Llario.
Al primer temps és quan s’ha vist el millor Olleria, amb ocasions de fer gol mitjançant Pedro i Lorente, però no ha estat fins el 43’ quan, una centrada mil·limètrica de Dani Fernández al cap de Lorente, ha permés avançar-se els roig-i-blancs, que han vestit de taronja.
Els segons 45’ han estat més patits pels valldalbaidins, sobretot després que Pitu haja errat el penal que ha disposat al minut 52, i que ha fet créixer els locals. Però els de Llario han sabut mantindre eixe mínim avantatge a “un camp molt complicat, i on de segur pocs equips s’emportaran els 3 punts” conforme ha dit el tècnic de L’Olleria.
La notícia trista de l’encontre ha aplegat al 73′ quan s’ha lesionat el porter Ramon qui ha patit una contractura,  si bé és cert que l’aparició de Marcos López ha estat determinant per poder sumar els 3 punts.
FITXA TÈCNICA
Manuel / L’Enova: Jose Luis; Carles (Steven 72’), Carbonell (Josep 45’), Ricardo, Vila; Eze (Víctor 61’), Reyes, Jairo, Aparicio, Agus i Jordi.
L’Olleria: Ramon (Marcos 73’); Manolo (Natxo 88’), Honorio, Juanga, Dani; Andreu, Lorente, Pitu, Jhonny (Miguelet 78’); Pedro i Cristian (Rico 78’).
Trofeus Benicadell Esportiu:
2 punts: Marcos, ha salvat el seu equip des què ha entrat al terreny de joc, amb grans intervencions.
1 punt: Lorente, mantingué l’equip en tot moment.
El millor: El resultat, tenint en compte con de dur és este equip a casa seua.
El pitjor: La lesió del porter Ramon.
La clau: La serietat que ha mostrat l’equip durant els 90’.

No hay comentarios:

Publicar un comentario