domingo, 20 de septiembre de 2015


No ha tingut gens de sort L’Olleria en la seua estrena en esta temporada, ja que malgrat a portar el pes del partit davant un clar candidat a l’ascens com el Castellonense, el resultat ha estat negatiu pels de Rafa Llario, que han acabat perdent per 1-2.
I és que l’inici de l’encontre ha estat marcat pel penal que han transformat els de la Ribera quan tant sols s’havien jugat 5’ de partit. “Ho hem intentat de totes les formes possibles, com ho demostren els vuit córners que hem llançat” assenyalava Llario, però els de la Vall no han estat encertats. Al descans 0-1 pels visitants.20870166362_cdec008dc5_z
I el segon temps no ha pogut començar millor pels visitants, que al 68 han fet el 0-2. Lluny d’enfonçar-se, els roig-i-blancs han posat contra les cordes el Castellonense, i molt hagueren canviat les coses si l’àrbitre haguera assenyalat penal en les dues ocasions on els visitants han infringit el reglament.
No ha estat fins el 89’ quan els d’Olleria han pogut retallar distàncies, després que els visitants s’hagin introduït el baló en pròpia porta. Encara han tingut una jugada els locals per a fer l’empat, però els 3 punts han acabat volant de La Solana.
Han jugat per l’Olleria: Ramon; Manolo (Sito 75’), Honorio, Juanga, Gil; Lorente, Javi (Pedro 60’), Jose Jaime, Jhonny (Miguel 75’); Marcos (Cristian 60’) i Pitu.
Trofeus Benicadell Esportiu:
2 punts:  Pitu, qui ha sabut desbordar i encarar la defensa contraria en tot moment.
1 punt: Honorio, ja que s’ha mostrat molt eficient en la defensa del puntal visitant Guillem.
PARAULA DE RAFA LLARIO
El millor: la sensació d’equip que hem donat.
El pitjor: l’arbitratge.
La clau: el penal als 5’.

No hay comentarios:

Publicar un comentario