miércoles, 10 de junio de 2015

Lorente nominat al jugador mes regular i Ramon premiat com a zamora de la categoria




Els premis Benicadell Esportiu van tancar la jornada de festa del futbol de la Vall d’Albaida on es van premiar a diversos col·lectius comarcals  per la seua trajectòria esportiva en la temporada 2014-15 així com als jugadors més destacats en Tercera divisió, 1a Regional i 2a Regional.
L’acte que, va tindre lloc al Restaurant San Vicent, va començar amb les paraules de Vicent Gandia, director del Benicadell Esportiu qui va tindre paraules de record per a l’emissora Ritmo FM, d’on va nèixer aquest mitjà esportiu i on va ser molt crític amb els causants de la desaparició tant polítics com  periodístics d’una dial fet pel i per al poble i format per un grup de treballadors que estimava aquesta professió.
16339657087_3a7c65c272_zTot seguit, va començar el lliurament de premis. Primer amb els reconeixements al Front Ganxut, Sant Rafael FEBO i Atzeneta U.E. Després es passà als individuals amb els trofeus Pichichi, Zamora i jugadors més regular de cada categoria.
Entre els jugadors mes regulars estava nominat el nostre migcampiste Jorge Lorente,que a la fi no es va endur el premi,pero per a nosaltres es "el millor" i desde aci volem felicitarlo per la gran temporada realitzada,ja que que ha sigut peça clau per a mantenir la categoria amb gols molt decisius,lluitant cada baló com si fos el ultim i donant sempre el millor de ell.
El que va ser premiat com a zamora de la categoria es el nostre porter Ramón,gran porter pero millor persona,que sempre juga amb la ilusió del primer dia que es va ficar les botes i que sempre porta el nostre escut en el cor.
Desde aci felicitar als dos,perque els dos son importants al nostre equip i han sigut reconeguts en aquestos premis.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ENHORABONA RAMON I LORENTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








No hay comentarios:

Publicar un comentario