lunes, 4 de mayo de 2015

La permanencia a un pas

Pas de gegant per al nostre L’Olleria C.F. en busca del seu objectiu de continuar un any més a la 1a
L'Olleria CF-Senyera CF
Regional. Gran partit de despedida de la temporada a La Solana, golejant 9-1 el Senyera , però que comptava amb nombroses baixes.
Era un dia important pel Club, i davant la crida que feren els dies previs, els aficionats locals no volgueren deixar de costat els roig-i-blanc. Ben prompte començà el festival golejador dels de la Vall, quan Honori marcà als 13’ l’1-0 de falta directa. Un penal 10 minuts després per un  baló que de retruc tocà les mans de Javi, significaria l’empat a 1 pels visitants. Esta fou pràcticament l’únic perill que tingué el porter local Ramon.
Fou Marcos qui, passada la mitja hora i en un tres i no res, trencà l’encontre amb dos gols en poc menys de 3 minuts. Amb un Senyera bolcat en busca d’un gol que el ficara de nou al partit, aplegaria el gol de Lorente just al 45, sentenciant ara sí, un enfrontament que dóna aire als de Llario.
Juanpe i Pedro entraren al descans per Marcos i Jose Jaime, i als 3’ d’este segon acte, Lorente de nou ratificava el triomf dels d’Olleria amb el 5-1. Pitu s’afegí al festival golejador dels locals al fer el sisé prop de l’hora de joc. Als de La Solana no hi havia qui els aturara, i en quatre minuts Jonny i Juanpe marcarien el seté i vuité respectivament, restant encara 20’ de joc.
Els aficionats es fregaven els ulls tractant de despertar del somni que estaven vivint, i es que feia temps que no es veien tants gols en un partit de L’Olleria C.F. La golejada la tancà Juanpe quan ja sols restaven 5’ per a la fi, deixant un 9-1 històric, que s’ha de refrendar la propera setmana a Vilanova de Castelló amb la permanència.Afició ara mes que mai et necessitem.

Ficha Técnica:
L’Olleria CF: Ramon, Juanga, Gil, Lorente, Javi, Pitu, Manolo, Jonny, Jose Jaime, Honorio, y Marcos. Suplentes: Nacho, Andreu, Miguelet, Juanpe y Pedro.
Senyera CF:Salva, Jose, Joel, Ruben, Darwin, Pepe, Christian, Aitor, Ruben, Salva, y Carlos Javier. Suplentes: Julio
Goles: 1-0 Honorio 7’, 1-1 Aitor 18’, 2-1 Marcos 32’, 3-1 Marcos 36’, 4-1 Lorente 44’, 5-1 Lorente 47’, 6-1 Pitu 58’, 7-1 Jonny 68’, 8-1 Juanpe 70’, 9-1 Juanpe 82’.
Colegiat:amonestà a los locales Javier y Juanpe, i dels visitants Joel i Jose