sábado, 16 de mayo de 2015

EL BENJAMÍ "A" DE L'OLLERIA CF CAMPIÓ DE LLIGA

Los Benjamines A del Albaida y L'Olleria se juegan el campeonato

Es disputava la última jornada en Fútbol 8 i a las 10 h., en Albaida, el equip Benjamí "A" de l’Olleria CF disputava este mati el partit mes decisiu que ha disputat en tota la temporada. El equip entrenat per Julian i Javi ha encapçalart la clasificació a lo llarg de tota la liga, i portava dos punts de ventaja al segon classificat, el Albaida, era una final,ja que el que guanyava s'enduia el titol de campíó.
Sense menospreciar a als rivals, pero vegent les estadístiques, indicaven que el únic equip sense coneixer  la derrota es el Benjamí de l’Olleria CF amb 19 victories, 4 empats, ninguna derrota, amb 108 gols a favor (máxim goleador de la categoría) i 30 en contra, son cifres de auténtics campions.
Començcava a les 10 hores el parit a Albaida.En tot moment ha sigut controlat per l'Olleria CF,que amb 4 gols (Pablo,dos gols de Salim i un de Damian) han sentenciat esta autentica final.També destacar que Damian ha enviat 4 balons al pal i li han anulat un gol clar.

Per el club olleriense: Arnau, Jorge, Nico, Jairo, Salim, Damián, Dani, Paula, Gerard, Pablo i Assen son els autentics protagonistes de esta historica temporada,ja que han aconseguit amb treball,humiltat,teson i esforç un campionat i de segur ens espera un gran futur en L'Olleria CF.
Desde L'Olleria CF volem donar la Enhorabona al Coordinador de les Escoles Esportives,Paco Micó,als entrenadors de l'equip,Julian i Javi,a tots el jugadors:Arnau, Jorge, Nico, Jairo, Salim, Damián, Dani, Paula, Gerard, Pablo i Assen i també als familiars dels jugadors que han estat Dissabte a Dissabte animant-los.


¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ENHORABONA CAMPIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








No hay comentarios:

Publicar un comentario