miércoles, 13 de mayo de 2015

10 de Maig del 2015: Dia históric per un Atzeneta de promoció



10 de Mayo histórico para un Atzeneta de promoción
El passat diumenge 10 de Maig fou un dia históric per al Atzeneta UE,un dia que es a escriure amb lletres de or, un dia perfecte en el que tot va eixir com el equip havia plantejat i esperaba i que era el premi a la gran temporada realitzada. I es que el conjunt valldalbaidense va fer un partit molt complet, i aixi va poder guanyar al Pobla Llarga de forma contundent amb el apoyo de la numerosa afició que va plenar el Regit. 
Una victoria que consolida al Atzeneta en la segona plaça de la tabla amb 58 punts, quedant a un per damunt del tercer clasificat (Carcaixent), lo cual sigifica que disputarán la promoció de ascens a la categoria de Regional Preferent, i despres de haberse efectuat ja el soteig, es mediran contra el Pedralba, la ida com a visitant, i la volta en el Regit.

Desde la directiva,cos tècnic,jugadors i afició volem donar la enhorabona añ Atzaneta UE per la gran temporada que ha realitzat i que al final sha materialitzat en poder jugar la promoció a Regional Preferent i desitjem de tot cor que ascendixquen,ja que es molt important per a la nostra comarca.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ENHORABONA AL ATZANETA UE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario