martes, 7 de abril de 2015

Pas enrere de L'Olleria CF

IMG-20150404-WA0011





























Dia gris en Olleria,partit entre dos rivals directes en la lluita per continuar en la categoria.L'Olleria CF venia d'empatar amb L'Alcudia de Crespins i el Monforte de perdre en Enguera.Pas enrere del nostre L’Olleria C.F. en la seua lluita PER mantenir la categoria, després de perdre davant un rival tant directe COM el Monforte al partit pendent per la jornada de vaga, i que es va disputar dissabte a La Solana.
Després d’uns primers 20’ d’assaig local, en la primera arribada alacantina, i davant la passivitat de la defensa roig-i-blanca,al minut 22' poalada de aigua freda el davanter visitant Gaspar va fer l’únic gol de l’encontre, i que va ser suficient perquè els alacantins s’emportaren els 3 punts.
A la segona part continuava el mateix patró de partit amb un L'Olleria CF que volia i no podia i amb un Monforte que disfrutava de ocasions molt calres que desbaratava un espectacular Ramon baix dels pals.Kaxi i Miguelet tingueren dos ocasions clares pero a la fi el marcador ja no es va menejar.

De lo poc que podem destacar del partit es la convocatoria del jugador del equp juvenil de L'Olleria CF Ivanov i desde aci volem donarli les gracies i la enhorabona.

En declaracions al Benicadell Esportiu Rafa Llario comentá: “és cert que hem afrontat el partit justos d’efectius, però la realitat és que ells han posat més que nosaltres per a guanyar el partit.
Estes van ser les dues alineacions dels equips:




      



Titulares

No hay comentarios:

Publicar un comentario