lunes, 13 de abril de 2015

Gran victoria i tres punts importantisims

Gran partit el realitzat ahir per la vesprada pel nostre L'Olleria CF en Moixent.Tres punts que s'antoixaven molt importants,despres de la victoria del Monforte i per abastir el objectiu de la permanencia.Gran plantejament el fet per el nostre mister Rafa Llario que va saber plantar molt be al nostre equip sobre la herba del camp del Poliesportiu Municipal de Moixent.Va ser un partit amb molt de coratge,lluita,punt d'honot,que amb molt de joc,paciencia i sabent parar al Moixent,al final es va aconseguir esta gran victoria.
         El partit va comencar amb un L'Olleria CF ben plantat en el camp,amb un Fran inconmensurable en el lateral,tallanto tot per la banda.Juanga i Honori van ser un mur infranquejable per al Moixent,lluitant tots els balons per dalt i traguent jugat el balo desde el area.Andreu va fer un gran partit en el lateral esquerre per la baixa de Gil,pujant la banda com una exalacio i tallant tot el perill.Al mig del camp,Javi i Lorente van ser un autentic trencajoc,lluitant cada baló com si fora l'ultim,repartint joc i sempre segurs al tall.Jonny i Pitu a les bandes van ser un maldecap per als laterals moixentins,trenzant bones jugades.I com no,el incombustible Pedro,que amb garra,lluita i força lluitava cada baló i construia grans pases per a Kaxi,que sencillament,va estar "espectacular",el d'Aielo va rebre la visita d'amics del poble amb una pancarta d'anim,va realitzar un partit serio,sempre lluitant amb la defensa Moixentina i baixant a terra balons impossibles.Aixi amb domini del nostre equip s'arribaba al minut 37' on despres dún saque de corner,Lorente rematava al fons de la red per establir el 0-1.En tota la primera part el Moixent no va tindre perill i L'olleria CF tenia el partit prou controlat.Amb este resultat s'arribaba al descans.
        En la segon part continuava el domini de l nostre equip,amb alguna arrancada del Moixent desbaratada sempre per un segur Ramon.Cal destecar el debut en la segona part del jugador de Bellreguard Jose Jaime,que va aportar veterania al joc.Marcos va aportar frescura al atac,ja que va ser el recanvi de un im presionant Kaxi i Natxo va ser un segur al lateral.De ahi al final el nostre equip va controlar el partit i no va haber ninguna ocasio perillosa del Moixent.Donar les gracies als aficionats que es van desplaçar a Moixent,entre ells els amics de Kaxi i convidarlos per al próxim partit de lliga,la próxima final contra el Atzaneta,segon classificat i que aspira a pujar de categoria.