lunes, 10 de noviembre de 2014

SEGONA VICTÒRIA FORA DE CASA

Jornada 8: Montfort C.F. 1-3 L'Olleria C.F.

L'Olleria és va desplaçar aquesta setmana fins a Monfort per a disputar un partit entre dos equips que arribaven empatats a punts i amb ganes d'aconseguir una victòria després de caure derrotats en l'anterior jornada.Van ser els de Sergio Frances els que van aconseguir emportar-es els tres punts tirant efectivitat i transformant la majoria dels seues ocasions en gol.

Era el Montfort qui començava dominant el joc creant jugades elaborades que L´Olleria va tractar de contrarestar augmentant la seua pressió. Els locals van començar a superar les línies del L'Olleria i a crear ocasions de gol, sobretot en jugades a va balo parat. No obstant, serios el nostre equip qui en el minut 28 obria el marcador per mediació de Miguelet, que després d'un robatori de la saga olleriense i un precís passe entre línies de Xurri, és quedava només davant del porter i el batia establint el 0-1.Pero l'espenta de L´Olleria no anava acabar ahi, pues en els posteriors 5 minuts el L’Olleria transformà el marcador en un 0-3. El segon obra de Kaxi en un gran xut desde fora del area que se colar per la soca del pal, i moments despres, Miguelet  va tindre un altre ma a ma davant el porter local per a marcar el tercer gol de la vesprada i el seu tercer gol de la temporada. Aixi s'aplegà al descans en la ventaja de L´Olleria C.F.

En el segon temps el Monforte canvià la seua  estrategia de joc i en defensa de tres escomençà a suministra balons per dalt als seus davanters, encara que sense escessiu perill per al nostre equip, que realisà una gran llabor defensiva i estar molt centrats tot l´equip en l'organisacio per a frenar als locals. No obstant, el Monforte conseguia maquillar el resultat en el minut 66 d'una falta que rematà Albert. En els minuts restants continuà la busca pel gol pero les ocasions mes clares les tingueren nostres jugadors, Pitu llança una falta des de fora de l'area que el balo acaba en el pal i Lorente en un gran remat de cap que tambe va acabar en el pal, no obstant el temps passà sense que ningu dels dos equips ho tornara a conseguir.

L´Olleria en una gran contra en la primera part i una gran organisacio defensiva de tot l'equip durant tot el partit, va conseguir els tres punts molt mereixcuts.

L’Olleria es situa el que fa 8 en la clasificacio en 11 punts, i la proxima semana rebra a l'Ayorense.

L’Olleria CF: Ramon, Nacho, Juanga, Andreu, Lorente, Miguelet (Sito 69’), Manolo, Jordi (Gil 81’), Kaxi (Fran 78’), Xurri (Pitu 64), Honorio.
Gols: 0-1 Miguelet 27’, 0-2 Caxi 29’, 0-3 Miguelet 32’, 1-3 Albert 66’
Colegiat: Joan Carles Pasqual, amonestà als locals Albert, Ivan, Sergio, David, i Joan, i del L´Olleria C.F a Juanga i Kaxi.