miércoles, 26 de noviembre de 2014

SARA MICÓ convocada per la Selecció Espanyola Sub-19


SARA MICÓ SOLER


    Foto del 25-11-14

Jordi Vilda, Seleccionador Espanyol de la Sub-19 femenina, donà a coneixer el passat 17 de novembre els noms de les jugadores convocades per a la concentracio de la Selecció Espanyola, desde el dia 24 al 26 de novembre de 2014 en la Ciutat del Futbol de Las Rozas.

Les jugadores citades es concentraren en Madrid, el passat dilluns 24 de novembre, a les 17.00 hores, en la darsena d'autocars del Terminal 4 de l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, dirigint-se a continuacio en autocar a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, a on realisaren la primera sessio d'entrenaments.

Entre les convocades es troba l'olleriense Sara Micó Soler jugadora del Valencia CF i formada en les escoles esportives municipals de l’Olleria. Sara fou convocada a principi d'any en la Sub-19 i de nou el seleccionador Jordi Vilda la tornat a convocar per segona volta en la Selecció Nacional.

Jugadors, entrenador, socis i directiva del L´Olleria C.F, li volem donar l'enhorabona per esta convocatoria, que segur que no va a ser l'ultima.

                                                 ¡¡¡ ENHORABONA SARA !!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario