viernes, 6 de marzo de 2015

Sala de prensa



Juanlu Martínez,  Director deportivo del fútbol base del Dínamo de Moscú, y Sara Micó, Jugadora del Valencia CF, y seleccionada hace poco para el combinado nacional,  ambos, máximos exponentes del futbol local,  aprovecharon estas fechas para visitar la exposición que l’Olleria CF, había montando en la entrada del Cine Goya, con motivo de su 85 aniversario.   Al acto también asistieron el Alcalde, el entrenador del primer equipo Sergio Francés,  así como una nutrida representación de exjugadores y exdirectivos  del club.
Además de una charla sobre fútbol celebrada en el áula taller del Centro Social ,  y la presentación de un libro sobre el fútbol en Valencia,   los invitados de honor pudieron disfrutar de la expsoción rodeados del  público asistente,  así como familiares que asistieron al acto.   El broche lo pusieron encendiendo la traca dispuesta para el evento  y tan preciada visita, en la pequeña plaza de la calle Batle.
Por otro lado,  el presidente  Joaquín Úbeda, mostraba su total satisfacción , ya que todo el tiempo que estará la exposición abierta, es sin duda alguna el día más importante que se podía esperar de ella.  Hoy es uno de esos días en que mira el esfuerzo recompensado,   la ilusión de montar la exposición,  y reunir pasado con futuro para ejemplo del presente,  se vió totalmente recompensado en una jornada como la de hoy.   Y que hoy es un día de fiesta, donde los aficionados al fútbol, además de disfrutar de nuestro equipo, han podido ver las raices,  y  el…”hasta donde se puede llegar”  con trabajo, calidad y esfuerzo.



Esta semana se inicia la segunda vuelta del L’Olleria C.F y con ella se inicia una nueva etapa.
Por ello el presidente, Joaquín Úbeda,  hace un llamamiento tanto a jugadores como aficción, ya que el equipo que ha estado a un buen nivel, está necesitado de victorias, que seguramente llegarán en esta segunda parte de la liga. También quiso enfatizar en el compromiso que adquieren todos los componentes de Club,   compromisos que se adquieren y se debe ser consecuentes con ellos.   atrás queda la presentación de la temporada,  y una temporada está llega de altibajos que hay que afrontar  ya que hasta el último partido todo forma parte de la temporada.

L’Olleria C- F necesita  victorias y para ello necesitamos   el compromiso de todos los componentes  una vez mas.  L’Olleria es  el  club  de todos los Ollerienses y el  tenemos que sentir los colores mas que nunca y por encima de todo , primero  es el Club   y después el Club.
Todos  somos  conscientes  de cumplir cuando adquirimos  algún compromiso y el nuestro es el de llevar al club  a lo mas alto posible desde los recoge pelotas  al Presidente , L’Olleria .c.f necesita de todos.
Vixca L’Olleria C.F.  

9 de Març de 2015 Benicadell Esportiu

Rafa Llario: “Ens falta un jugador que tinga seguida marcant gols”


DSCF0291

Vuit finals li resten a L’Olleria C.F. esta temporada si vol aconseguir mantindre la categoria un any més. I per això la directiva ha contractat a un entrenador experimentat com és Rafa Llario. El de Benigànim torna al Club després d’uns anys, amb l’únic objectiu de salvar la categoria, fet que tenen a dia de hui a tant sols 4 punts i vuit partits per davant.
Rafa Llario ja ha entrenat esta setmana un parell de vegades, i continua amb la seua particular pre-temporada, amb partits amistosos com el que va jugar front el Montaverner el divendres, on juga el seu fill César. El resultat d’este partit fou de 2-1 a favor dels de Llario, amb qui hem pogut mantindre una conversa…
Rafa, tornes a entrenar L’Olleria C.F…
Així és. Un lloc on sempre me trobat molt a gust, i per això sols tardarem uns minuts en arreglar-ho tot, i ara a treballar amb l’equip.
Tens bons records de l’anterior etapa al club?
Per suposat. Jo vaig estar dos anys a L’Olleria, on el primer d’ell aconseguirem l’ascens a Preferent, i en el segon aconseguirem mantindre’s a la categoria. Ben rebé podríem dir que Olleria és la meua segona casa.
Aplegués a un equip necessitat de punts…
La veritat és que jo els he vist algun partit en pretemporada, i no comprenc com poden estar al lloc que ocupen a hores d’ara. Són les ratxes que n’hi ha al mon de futbol, ja que conec a molts dels jugadors i tenen equip per a estar més amunt.
On penses que està la solució?
Els jugadors han demostrat tindre ganes i una actitud positiva, però ens falta algun jugador que tinga feeling amb al gol, que tinga una seguida marcant gols, pense jo.
Què aportarà Rafa Llario a L’Olleria?
Home, jo vaig a aportar experiència, i optimisme a l’equip. Són un equip que no deu perdre la categoria perqué tant a nivell de jugadors, com directiva i a nivell de poble deurien d’estar almenys en Preferent. El meu repte és alçar la moral als xavals i treballar amb ells.16337894168_09735a34a0_k
Tens preparada alguna incorporació?
Primer vull conèixer a la plantilla, i vorer les carències que puga tindre. Estic mirant algunes cosetes, però tots els jugadors estan acabant la temporada amb els seus equips, així que em centraré amb els que estan a l’equip.
Tens vora 3 setmanes de pretemporada, aprofitant la vaga i l’aturada per falles…
Eixe siga tal volta un punt al nostre favor, donat que podré conèixer millor els jugadors. Home, estan Ramón, Juanga i Gil que ja els vaig tindre jo en la meua anterior etapa a L’Olleria, i que ja els conec. Ara vull vorer als més joves, per vorer fins on poden arribar, i en funció del que considere, vorem si cal incorporar a algun jugador més a l’equip.
Què coneix Llario de la categoria?
Conec el líder Atzeneta, també al Castellonense donat que n’hi ha molts jugadors de Benigànim, i també he vist L’Alcúdia al partit amb l’Atzeneta. En canvi no conec els equips de la zona d’Alacant, on tenim un rival directe com el Monfort, però aniré informant-me gràcies als informes del que fou l’entrenador del Castellonense Gabi, amb qui tinc bona amistat.
Vos resten 4 partits a casa i altres tants fora…
És cert. Ens haguera vingut bé el jugar amb el Monfort perqué haguera estat una veritable prova per vorer com ens trobem. Però jugarem amb l’Ayorense en passar falles, equip que el tenim a tir de pedra i a tant sols 4 punts junt a altres equips. Hem de mirar els de davant i no els de darre

 ElMinuter

Balance del Grupo VI de Primera Regional

Miércoles, Mar 11 2015

Balance del Grupo VI de Primera Regional El 

En este artículo se realizará una pequeña valoración de los equipos y jugadores más destacados respecto a las estadísticas mostradas hasta la fecha, aprovechando el descanso de esta semana y antes de la reanudación de la jornada 23 de liga.
En el grupo 6 de primera regional, es el Atzeneta el líder con 48 puntos, a dos del Elda industrial. Sin embargo, es el tercer clasificado, el Carcaixent, el más goleador del grupo hasta la fecha, sumando un total de 42 goles a favor, mientras que el equipo menos goleado es el Elda Industrial con 15 goles en contra. 
En el caso opuesto, es el Muro el colista del grupo con 15 puntos, puesto que con 17 goles a favor es el equipo menos goleador, mientras que los más goleados son el Idella y Monforte, con 36 goles en contra. 
A todo ello, los equipos con más victorias son el Atzeneta y Elda con 14, y del Atzeneta destaca que once de sus triunfos han sido por la mínima. El más empatado es el Castellonense, con 10 empates, mientras que el equipo que más ha perdido es el Enguera con trece derrotas.
Dejando a un lado los equipos, y centrándonos ahora individualmente, destacaremos los máximos goleadores del grupo, que son Vicente Campos del Castellonense (15), Edu Hermoso del Agullent (15) y Vicente Moncho del Atzeneta (14). Los más polémicos sin embargo, basándonos en el número de amonestaciones, son Vicente Mompo del L’Alcúdia de Crespins con 11 amarillas, Abdellatif de L’Alcúdia de Crespins con 10 amarillas, y Juanga del l’Olleria CF con 10 amarillas, y con roja Constantino del Ayorense (2) y Joaquin del Elda (2).

ElMinuter

Se confirma la incorporación de Pedro Pérez a L'Olleria CF

  • Martes, Mar 17 2015
  •  
  • Escrito por   
  •  
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente 
L'Olleria CFL'Olleria CFEl Minuter

Tras unas semanas entrenando con el club olleriense, donde algunos medios ya se especularon con su fichaje, ayer se hizo oficial la nueva incorporación deL’Olleria CF para el que resta de temporada. 
Pedro Pérez (27 de diciembre del 1991) es natural de Bocairent y llega procedente del equipo de su localidad encuadrado en el Grupo X de 2ª Regional. Pedro se desenvuelve en el centro de campo y se caracteriza por su gran llegada al área contraria, esta temporada ha conseguido 9 goles con el Bocairent. El nuevo jugador olleriense ya debuto en el amistoso frente el Montaverner, a las ordenes de su nuevo entrenador Rafa Llario, donde se le vio muy activo y asociándose con su compañeros. 
Este importante refuerzo para el club rojiblanco llega para afrontar el tramo final de temporada, donde se disputaran ocho finales para seguir un año más en Primera Regional. Los de Rafa Llario se enfrentaran esta semana a un rival directo, el Ayorense con cuatro puntos más, L’Alcudia de Crespins (7º), Moixent (5º), Atzeneta (1º), Elda Industrial (2º), Senyera (8º), Castellonense (3º) y el partido suspendido por huelga se enfrentara al Monforte (14º) equipo que marca la permanencia. Un final de temporada complicado para L’Olleria, pero que desde la directiva se confía plenamente en el nuevo técnico, con la plantilla actual y esperan un gran apoyo por la afición para seguir una temporada más en primera regional
 ElMinuter

Novedades en el ataque de L'Olleria CF

  • Miércoles, Mar 18 2015
  •  
  • Escrito por   
  •  
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente 
L'Olleria CFL'Olleria CFEl Minuter

L’Olleria CF presento una nueva incorporación para afrontar el final de temporada. Al igual que con la incorporación del centrocampista ofensivo Pedro Pérezque anunciamos ayer, el nuevo técnico ollerinese ha decidido reforzar la zona de ataque con un experimentado jugador que ha militado en categorías superiores. 
El jugador llega para reforzar el ataque olleriense, es Juan Pedro Andrés Becher “Juanpe” (30 de abril de 1989) natural de Xàtiva y que cuenta con una gran experiencia y trayectoria en el fútbol ya que ha militado en distintos clubes y categorías, CD Olímpic Xàtiva (3ª División), UD Canals (Regional Preferente), CD Llosa (en varias etapas), Alzira, UD Caracixent y su último club el CE Alberic. Con esta nueva incorporación Rafa Llario pretende mejorar la efectividad de cara a gol, ya que los ollerienses lo han echado en falta en muchos partidos esta temporada. 
El técnico de Benigànim podrá contar con las nuevas incorporaciones para la próxima jornada si lo considera oportuno. L’Olleria se enfrentara a un rival directo como es el Ayorense que ocupa la posición 11 con 24 puntos, mientras el equipo de la Vall d’Albaida ocupa la posición 13 con 20 puntos. El partido tendrá lugar el domingo 22 a las 16:30 en Ayora. 
 

Unanimitat: “Una locura que vulguen recaptar diners d’una categoria tant baixeta”

16385919056_47ff055fe4_b
No li veuen trellat els dirigents dels equips valldalbaidins de futbol a la 1a Regional, a la nova llei que ha imposat el govern espanyol, i per la que el darrer cap de setmana realitzaren una vaga. En assemblea extraordinària, la Federació Valenciana de futbol, seguint les petjades d’altres homònimes a nivell nacional, acordà per unanimitat el fer VAGA en la jornada dels dies 7 i 8 de març.
Desde el benicadellesportiu.com, hem polsat el sentir dels màxims dirigents de tant L’Olleria (Ximo Úbeda), Atzeneta (Pepe Pérez) i Agullent (Carlos Cabanes), els equips que representent a la Vall d’Albaida a la 1a Regional.palleta
Pel president de L’Olleria, “esta nova llei pot portar molts problemes si no li troben una solució prompte”. “Palleta” està d’acord “de que es controlen als equips de futbol, però no li trobe sentit a que es “ceben” amb els Clubs més humils. Ja vulguera jo poder comprar tots els anys unes botes de futbol als jugadors, però la realitat és que anem més que justets econòmicament”.
L’opinió del dirigent agullentí Carlos Cabanes al respecte venia aliviada perquè “si és cert que als equips amb pressupostos inferiors als 50.000 no els afecta, és una cosa, ja que ens salvem la majoria d’equips. Els grans Clubs no tenen cap problema, i són els que més diners menegen, ja que tenen a tothom donat d’alta a la Seguretat Social; però amb els més menuts, açò no ho poden fer”. Referent a la vaga del darrer cap de setmana, Cabanes estava convençut de que “al govern li dona igual. Si fora a nivell nacional, i tots els grans també s’aturaren, ja seria una altra cosa”.IMG_20150310_113112 - copia
Per la seua part, Pepe Pérez veia com “una locura que vulguen recaptar diners d’una categoria tant baixeta, on com a molt paguem el combustible. Si nosaltres tinguérem a jugadors i entrenadors que cobraren unes quantitats elevades, ho voria correcteDesprés també està el tema de la responsabilitat civil, donat que com volen tractar-ho com a una empresa, i davant qualsevol circumstància, hauria de fer-li front, quan jo tot ho faig per “amor a l’arte”. No si serà fàcil que el govern torne enrere, però tot açò no és gens bo,

La primera regional torna a la normalitat

Vilaa
Després de dues setmanes aturada, una per la vaga i l’altra per la festivitat fallera, la primera regional del futbol valencià torna a reprendre la competició amb els equips de La Vall amb les forces renovades i il·lusions intactes per tal de complir quan abans millor els seus objectius.
El primer dels partits que disputaran els de la comarca serà el de la zona alta, l’Atzeneta UE que jugarà, de nou a El Regit, amb l’intenció de trencar la petita mala ratxa de dos empats consecutius, el rival, també de la zona alta, necessita els tres punts per a unir-se a la lluita per l’ascens, un equip que fa unes setmanes semblava descartat, però a qui una impressionant ratxa de resultats l’ha portat a estar a sis punts dels taronja, amb un partit menys. Els de Jordi Gil disputaran el seu encontre Dissabte 21 a les 17:00 i de guanyar deixaran la lluita per l’ascens directe a una cosa de dos amb l’Elda Industrial, rival de la setmana vinent.
Diumenge completarà la jornada per als de La Vall, ambdós conjunts disputaran l’encontre a les 16:30 del dia 22, l’Olleria jugarà a domicili mentre que l’Agullent rebrà la Pobla Llarga.
L’Olleria és l’equip amb pitjor ratxa de la primera regional amb 6 punts aconseguits en les darreres 12 jornades que han provocat la destitució de Sergio Francés i el fitxatge de Juanper. Amb aquestes mesures el conjunt blanc-i-negre tractarà de respirar i sortir de la zona baixa de la classificació que l’ha deixat a 3 punts del penúltim classificat. El rival serà l’Ayorense, equip que es troba 4 punts per sobre dels valldalbaidins i tractaran d’escapar definitivament de la zona de perill, davant un Olleria que es desplaçarà a l’estadi San Antòn amb l’obligació de fer els deures en una jornada complicada per als rivals a la zona baixa.
A la mateixa hora que l’Olleria jugarà l’Agullent, davant el conjunt de La Pobla Llarga, en un partit que pot servir per a que els locals ESCAPEN definitivament de la zona complicada i aconsegueixen una virtual salvació, objectiu dels d’Oscar Pascual des de fa unes jornades,  ja que, llevat de la gran victòria que aconseguiren al camp de La Solana, les derrotes han marcat al conjunt roig-i-negre des que començà 2015. El rival serà un conjunt que estava cridat a fer coses grans, però l’irregularitat els ha marcat i distanciat de la zona alta, i actualment, no tenen cap objectiu el que resta de lliga, virtualment salvats i a 10 punts de l’Atzeneta, sembla que la temporada per als de La Pobla serà llarga i tractar d’acabar amb dignitat i quants més punts millor


ElMinuter






L'Olleria gana su primera final y se aferra a la permanencia

  • Lunes, Mar 23 2015
  •  
  • Escrito por   
  •  
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente 
L'Olleria gana su primera final y se aferra a la permanenciaEl Minuter

Jornada 24: PD Ayorense 0-3 L’Olleria CF
Gran victoria del L’Olleria CF en el debut de su NUEVO técnico Rafa Llario, que empieza con buen pie consiguiendo un triunfo que rompe la sequía del conjunto rojiblanco, que arrastraba 4 jornadas consecutivas sin ganar. Asi pues, los valldalbaidenses suman tres puntos que de no haberlos logrado, hubieran supuesto su entrada en la zona de descenso.
El partido se disputaba con una fuerte lluvia que dificultó el juego sobre el terreno de juego,  y a pesar de que en el minuto 7 se lesionara el guardameta visitante Ramon, el Olleria logró imponer su juego dominando, y creando claras OCASIONES. De este modo, el primer gol no se haría esperar en exceso, pues en el minuto 18 Pedro daba un pase interior a Jonny que paró el portero, aunque el mismo Jonny aprovechó el rechace para abrir el marcador. Con el 0-1 fue transcurriendo el tiempo, y llegados a los minutos finales de la primera parte, el Olleria pudo marcar el segundo en una contra que Pitu termina dándole un pase atrás a Pedro que falló, y más tarde en un centro que Marcos no remató con acierto, por lo que se llegó al descanso con el 0 a 1.
La segunda parte CONTINUÓ con la misma dinámica, y con un Ayora que apenas lograba inquietar a los visitantes. Asi pues, el Olleria logró ampliar distancias en el minuto 67 cuando Miguelet finalizó una contra en gol, y en el minuto 80, el mismo volvia a aprovechar una jugada de Caxi para establecer el definitivo 0 a 3.
Así, el Olleria consigue GANAR la primera de sus ocho finales, y siendo treceavos con 23 puntos, a dos del descenso, luchará por repetir su hazaña la próxima semana en casa ante L’Alcúdia de Crespins.
Ficha Técnica:
PD Ayorense:Fernando, Juan Luis, Alberto, Constantino, Oscar, Yonathan, Sergio, Juan Carlos (Luis 40'), Francisco Jesus (Christian 75'), Daniel (Pedro 28'), Daniel.
L’Olleria CF: Ramon (Rafa Sanjuan 7'), Juanga, Gil, Lorente, Javi, Pitu (Caxi 85'), Fran, Pedro (Andreu 33'), Jonny, Marcos y Honorio.
Goles: 0-1 Jonny 18’, 0-2 Miguelet 63’, 0-3 Miguelet 80’.
Colegiado: amonestó a los locales Oscar, Alberto y Fran, y a los visitantes Andreu, Marcos, Juan, y Javi.

Comença la remuntada!

16525577375_a810445df4_k
Primer triomf de l’era Llario a L’Olleria en el que fou la 1a de les vuit finals que han de jugar els de La Solana, i que el situa ara a tant sols un punt de la salvació, però amb enfrontaments encara davant els equips que copen els primers llocs.
El partit a Aiora estigué marcat PER la dificultat que presentava el camp, amb gran quantitat d’aigua, el que dificultà el joc de toc; i per la lesió del porter titular de L’Olleria Ramon, qui als 7 minuts patí UNA contractura, siguent substituït per Rafa, qui ho va fer molt be.
Un gol de Jony als 20’ avançava els de Rafa Llario fent justícia al que estava veient-se al terreny de joc, i on els valldalbaidins foren mereixedors d’anar-se’n als vestidors amb una diferència més amplia, ja que la pressió que realitzaren ofegà els locals, no deixant-los jugar.
L’entrada de Miguelet per Jony, donà més intensitat als seus, que guiats per un gran Pedro sentenciaren l’encontre al 65’, quan el bocairentí connectà amb Miguelet per a que fera el 0-2. “L’actitud que hem mostrat ens ha de guiar al nostre objectiu” puntualitzava un Rafa Llario molt content amb el treball dels seus jugadors.
Una jugada per banda de Kaxi només entrar al terreny de joc, fou rematada per l’oportú Miguelet per tot l’escaire, fent el tercer del seu equip, poc abans de la fi de l’encontre. Important triomf de L’Olleria, qui trenc així la ratxa de 3 derrotes consecutives que arrossegava, i que té una nova final a La Solana ESTE proper dissabte davant L’Alcúdia.
Formaren per L’Olleria: Ramon (Rafa 7’); Fran, Juanga, Honori, Gil; Javi, Lorente, Jony (Miguelet 47’), Pedro (Andreu 78’); Pitu i Marcos (Kaxi 85’).
PARAULA DE RAFA LLARIO
El millor: la intensitat dels 90’ i l’eficàcia al 2n temps
El pitjor: la lesió de Ramon
La clau: l’entrega i treball de tot l’equip


ElMinuter




Reparto de puntos en La Solana donde pudo ganar cualquiera

  • Lunes, Mar 30 2015
  •  
  • Escrito por   
  •  
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente 
Olleria-L'AlcúdiaOlleria-L'AlcúdiaEl Minuter

Jornada 25: L'Olleria CF 1-1 CD L'Alcudia de Crespins
Empate a uno entre L'Olleria y L'Alcudia de Crespins en un encuentro que los de la Vall d'Albaida pese a dominar la primera parte fueron en desventaja en el marcador ya que Carles Climent adelantó a los de La Costera, pero los locales empataron en la segunda parte y tuvieron ocasiones para ganar, ademas de los visitantes que tuvieron las mas claras para llevarse los tres puntos.
El partido empezó con dominio local que tuvo la primera ocasión a los pocos minutos por mediación de Miguelet con un disparo en el área que el guardameta Luiso despejó a corner, poco después Joni estuvo a punto de marcar en una vaselina que pasó por encima de Luiso pero en linea de gol Bena salvó y despejó el esférico, los visitantes lo intentaron en un remate de Edgar que el guardameta local Rafa desvió a corner, en el minuto 23 llegó el primer gol del encuentro buen pase de Edgar hacia Carles Climent que disparó y batió a Rafa para adelantar a L'Alcudia de Crespins. Tras el gol los visitantes lo intentaron con una llegada de Hugo que despejó la defensa. Antes del descanso el L'Olleria tuvo dos ocasiones, primero en un remate de Lorente que se marchó fuera y un tiro de Miguelet que Luiso desvió a corner.
Tras el pasó por los vestuarios no hubo dominador, los locales lo intentaron en un saque de esquina lanzado por Pedro que Pitu remató y se fue el balón por arriba fuera, el empate para los locales llegó en el minuto 52 en un disparo de Lorente que batió a Luiso para igualar el marcador, tras el gol los locales dominaron en busca de deshacer el empate y tuvo una ocasión en una falta lanzada por Bena que en el remate Damaso y se fue fuera, minutos después lo intentó Rafa pero el arbitro señaló fuera de juego y poco después jugada de combinación donde Peli pasó el esférico hacia Damaso que finalizó pasando a Abdellatif pero el colegiado señaló fuera de juego, minutos después la tuvieron los visitantes en una falta botada por Bena que Ike remató de cabeza y el balón se fue al palo, los locales lo intentaron con un centro de Pedro que se fue fuera, minutos después tuvo una cada equipo para haber desecho el empate, el L'Olleria la tuvo en una falta botada por Pitu que Juanpe que había salido en el segundo tiempo remató y el esférico dio en el larguero, también  la tuvo el L'Alcudia de Crespins por parte de Bena tras una falta ensayada disparó y el balón se estrelló en el larguero y estuvo a punto de marcar ya que el balón dio en la linea. En los últimos minutos lo intentó por los visitantes Carles Climent con un tiro que se fue fuera, en el minuto 86 los locales realizaron un doble cambió donde uno de ellos el de Juanpe por Andreu, el primero de ellos se retiró lesionado, en el minuto 88 se detuvo el juego unos minutos, ya que el arbitro ordenó al delegado de campo que no quería ver a aficionados entre los dos banquillos, en cuanto los aficionados despejaron esa zona donde protestaron la decisión se reanudó el juego y lo intentó Pedro para los locales con un centro que Javi no llegó al remate, los últimos instantes hubieron contraataques pero el resultado no se movió.
Destacar que el incidente con la grada duro apenas unos cinco minutos pero no llegó a mayores en ningún momento, tras este empate los de Rafa Llario se colocan duodécimos con veinticuatro puntos, su próximo encuentro será este Sábado en La Solana contra el Monforte que es correspondiente a la jornada que fue aplazada por la huelga, mientras los de Alberto Talón siguen sextos con treinta y ocho puntos, su próximo encuentro será este próximo Miércoles disputarán su encuentro de la jornada aplazada por la huelga en el feudo del Elda Industrial.
Ficha Técnica:
L'Olleria CF: Rafa, Fran (Kaxi 86'), Juanga, Gil, Honori, Lorente, Javi, Joni, Pedro, Pitu (Marcos 80') y Miguelet (Juanpe 67') (Andreu 86').
CD L'Alcudia de Crespins: Luiso, Seba, Vila, Ike, Bena, Marcos Cosme (Rafa 62'), Mompo, Edgar (Abdellatif 57'), Peli, Hugo (Damaso 46') y Carles Climent.
Goles: 0-1 Carles Climent (23'), 1-1 Lorente (52').
Arbitro: Francesc Ordiñana Grau. Amonestó por los locales a Juanga, Pedro, Honorio y Fran, por los visitantes a Abdellatif y Ike.

L’Olleria torna a puntuar en l’era Rafa Llario

16339657087_3a7c65c272_z
L’Olleria continua amb les bones sensacions que deixà la setmana passada a Ayora, en un partit que, a pesar que no pogueren emportar-se els 3  punts jugaren de tu a tu davant un rival que ha estat tota la temporada a la zona alta. Els de La Vall foren millor a la primera part, on curiosament arribaren perdent, però en canvi es veieren superats a la segona, on aconseguiren empatar.
El partit començà amb domini de l’esfèric per part dels de Rafa Llarió, que buscaven el gol una i altra vegada als primers minuts, primer amb un llançament de Miguelet, que provà i trobà els reflexos del porter visitant, i després amb un remat picat de Joni que sortí elevada per molt poc. El partit semblava dominat clarament pels locals quan, una gran assistència l’arreplegaria Climent per superar amb un fort remat a Rafa. El gol deixà una mica tocats als d’Olleria, que veien com els de La Costera arribaven amb cert perill, la reacció dels de Llarió arribaria just a temps per impedir que la desventatja al descans fora major, i poc a poc tornaren a fer-se amb el control de l’esfèric, el que suposaria dos ocasions de gol abans del descans, a pesar de tot, el resultat a la fi dels primers 45 minuts seria de 0-1,un equip que, a pesar de fer mèrits, se n’anà per davall al marcador.
La segona part els de l’Alcudia sortiren millor, dominaven el joc i impedien el toc i les combinacions dels blanc-i-roigs, que, irònicament, veieren com Lorente superava al porter visitant en un potent remat, i a pesar de no merèixer-ho als primers minuts de la segona part, empataren els locals a 1 gol. Els minuts posteriors al gol serien per als locals, que buscaven capgirar el marcador, però les ocasions més clares arribaven per part dels visitants, amb un remat de Damaso, i un posterior gol anul·lat. El partit començava a igualar-se en totes les facetes del joc, ocasions per ambdós conjunts. El final del partit seria per als de La Costera, que disposaren de les millors ocasions per emportar-se una victòria a La Solana.
Amb aquest punt el conjunt de Rafa Llario respira una mica degut al partit entre rivals directes que es disputà aquesta setmana i la derrota del cuer davant l’Agullent, l’equip es situa a la dotzena posició i supera un Ayorense que no alça cap i caigué per 8 gols a 0 a la seva visita a Carcaixent.
Fitxa tècnica:
Olleria: Rafa; Fran (Kaxi 85′), Juanga, Juan, Honori; Javi, Pedro, Lorente, Joni; Pitu (Marcos 79′), Miguelet (Juanpe 67′(Andreu 85′))
Gols: 0-1 Min 23 Climent 1-1 Min 52 Lorente
Opinió:
El Millor: La dinàmica a la que sembla estar entrant l’Olleria
El Pitjor: Els últims minuts de l’encontre on el gol dels visitants semblava prop
La Clau: Empatar al poc d’arrancar el segon temps.
Premis Benicadell Esportiu
2 punts. Lorente. Tallà ocasions clares del conjunt visitant, generà ocasions i marcà el gol de l’empat
1 punt. Joni. El talentós futbolista genera perill cada vegada que té el baló, intentà el gol amb una preciosa vaselina que sortí elevada





L’Olleria es complica la permanència

IMG-20150404-WA0011
Pas enrere de L’Olleria C.F. en la seua lluita PER mantenir la categoria, després de perdre davant un rival tant directe COM el Monforte al partit pendent per la jornada de vaga, i que es va disputar dissabte a La Solana.
Després d’uns primers 20’ d’assaig local, en la primera arribada alacantina, i davant la passivitat de la defensa roig-i-blanca, el davanter visitant Gaspar va fer l’únic gol de l’encontre, i que va ser suficient perquè els alacantins s’emportaren els 3 punts.
Rafa Llario es mostrava descontent amb l’actuació dels seus: “és cert que hem afrontat el partit justos d’efectius, però la realitat és que ells han posat més que nosaltres per a guanyar el partit”. I és que els valldalbaidins sols han estat capaços de guanyar 1 encontre com a local.
La seguretat defensiva del Monforte al segon temps privà L’Olleria d’empatar el matx, i és més, quan el tècnic local arriscà amb UNA defensa de 3, els alacantins pogueren ampliar el resultat; però el marcador ja no varià.
Hem de CONTINUAR treballant, doncs encara resten partits per aconseguir l’objectiu de la permanència” resumia l’entrenador local, després d’haver arriscat amb la participació d’un tocat Juanpe, per la falta de jugadors.
Formaren per L’Olleria: Ramon; Manolo, Lorente, Honorio, Andreu; Pedro, Javi (Juanpe 70’), Marcos (Kaxi 45’), Miquelet; Pitu i Jonny.
PARAULA DE RAFA LLARIO
El millor: res, bueno, que un tocat Juanpe acabà bé l’encontre
El pitjor: la mala imatge que hem donat davant la nostra afició
La clau: el gol que ens marcaren, i que no poguérem contrarestar
Trofeus benicadellesportiu.com
2 punts: Pedro per la seua constància, el treball i les ganes que ficà. Amb 10 així haguérem tret el partit.
1 punt: 
Manolo, debutà i complí com el que més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario