lunes, 23 de marzo de 2015

GRAN VICTORIA DEL NOSTRE L'OLLERIA CF

Gran partit realitzat pel nostre equip ahir en el camp de "San Anton" d'Aiora.Un partit que enfrontava a dos equips en la part baixa de la classificació i on els dos necessitaven imperiosament la victoria,ja que sols els separaven 4 punts i el dissabte el Monforte guanyava 2-0 al Carcaixent,amb la qual cosa s'apretava encara mes la classificació per baix.Comencava amb domini del nostre equip,gran en defensa,amb un incombustible Fran que es va fer l'amó de la banda dreta,amb un Juanga i Honori segurs els 90 min del partit,lluitant tots els balons,i un Gil que va rebentar la banda esquerra.Un L'Olleria molt segur,jugant tots els balons, dominant totes les pautes del partit i este domini  es materialitzava en el minut 18' amb un gran  gol de Jony.Un gran L'Olleria CF controlava el partit,baix la batuta de un inconmensuble Pedro,fent grans jugades i fent un gran futbol,pese a que es va ficar a ploure,el nostre equip era una autentica "Naranja mecanica".S'arrivava al descans i eixia Miguelet al camp.El nostre equip en ningun moment baixà el ritme ni la intensitat,el mig del camp era nostre,amb un grans Lorente i Javi,que lluitaven tots els balons i creaen el joc,amb un gran Marcos dalt que era el autentic maldecap de la defensa del Aiorense.Aixi en el minut 63' marcava Miguelet per a posar el 0-2 en l'electronic de San Anton,per tal de materialitzar el autentic domini ollerià.El perill arribaba per les bandes,amb les internades de Pedro i Pitu.Pero no hi han dos sense tres i en el minut 80' Miguelet de nou va establir el 0-3 definitiu,que feia justicia per el gran futbol desplegat pel nostre equip.Cal destacar la lesió del nostre porter Ramon en el min 7'.Desde aci desitjarli una pronta recuperació.

Detalls del partit:

Arbritre principal:Gregorio Garcia Consuegra Exposito

Amonestacions:grogues per a Andreu,Marcos,Gil i Javi.

Alineació:1.Ramon(13.Rafa min 7'),15.Fran,3.Juanga,22.Honori,5.Gil,8.Javi,6.Lorente,19.Jony(7.Miguelet min 47'),
10. Pitu,17.Pedro(4.Andreu min.78'),21.Marcos(16.Kaxi min.85')

Sols ens queda donar l'enhorabona al nostre equip per esta important victoria en un camp complicat.

El proxim partit serà el dissabte 28 de Març a les 16:00 h en el camp de futbol del Poliesportiu "La Solana",on necessitem mes que mai el teu recolçament,ja que es una nova FINAL,afició ara mes que mai L'OLLERIA CF et necessita.